Hemma
Timrå
TIK
Borta
MoDo
MoDo

Säsongens sista derby!

9 mars 2021 13:00
Inför match

Grundserien går mot sitt slut men innan det så ska vi ta oss an MODO Hockey en sista gång innan slutspelet drar igång! Imorgon spelas säsongens sista derby hemma i NHC Arena


Vi tar oss an morgondagens derby med en seger i bagaget. Man besegrade Västerås med 2-1 i söndags. Att vara i en segersvit är alltid viktigt då en bra känsla och bra form inför slutspelet kan bli avgörande. Men inför morgondagens match mot MODO brukar sådant sällan spela någon roll. Ett derby är ett derby och inför ett derby spelar sällan historik någon roll!

Morgondagens motstånd, MODO Hockey, kommer dock från en bra helg där man besegrade Björklöven två gånger med stora siffror. Två vinster som även säkrade deras hockeyallsvenskna kontrakt till den kommande säsongen. Med det sagt så har MODO haft en tung säsong på många sätt och vis. Laget hade en målsättning att hamna i toppen av tabellen men man har haft det fruktansvärt svårt att få till ett ordentligt spel. Dock så har MODO hittat sitt spel mot just Timrå (och Björklöven, fyra segrar) och brukar kunna bjuda upp till motstånd.

Men, MODO som säkrat sitt kontrakt samtidigt som man inte kan hämta ikapp till åttondelsfinalen har inget mer än äran att spela för då deras säsong är över efter 14 mars. Timrå, åt andra sidan, har säkrat seriesegern sedan lång tid tillbaka men jagar formen inför slutspelet (som inleds 22 mars för Timrås del).

Timrå IK och MODO Hockey har spelat mot varandra tre gånger denna säsong. Timrå har vunnit två av mötena (3-1 och 4-0). MODO vann det första mötet lagen emellan med 2-1.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-MODO".

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till en timme före matchstart så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information