Säsongen 2006/2007

Nu gäller det att ha fortsatt fokus!
Bit ihop eller bryt ihop, eller varför inte bägge delar? För egen del så väljer jag det sista, bryta ihop ett tag för att sedan bita ihop och ta nya tag!

Den som tror att säsongen för Karlskrona HK är över har fel, ungdoms- och juniorverksamheten fortsätter med många cuper och turneringar under mars månad. När det gäller a-lagsverksamheten så fortsätter nu arbetet än mer intensifierat med att forma kommande säsongs a-lagstrupp.

Våra långsiktiga mål med ELIT2010 ligger fast! År 2010 ska vi ha:
• Ett lag som spelar i den övre halvan av division 1 och där målet är halva gänget är egna produkter
• Organisation, junior- och ungdomsverksamhet ska befinna sig på motsvarande nivå år 2010
• Vi ska ha en kraftigt ökad ekonomisk omsättning och en ekonomi i balans

Vår satsning och strategi med ELIT2010 bygger inte på snabba, bekväma vägar, där vi med chansartade spelarköp spekulerar i framtiden. Vi bygger klokt, målmedvetet en grund som står pall i alla väder. Vi köper oss inte framgång, vi skapar förutsättningar för den.

Den gångna säsongen för a-laget är den klart bästa i Karlskrona HK:s historia. Nykomlingar i division II södra B, idel vinster, seriesegrare och play-off spel, otroligt starkt och stort publikstöd med ett publiksnitt på över 2000 personer!

Lägg sedan därutöver till den fantastiska verksamheten i junior- och ungdomsverksamheten. Nytt J-18 lag denna säsong, U-15 lag som kvalat till U-16 Elit samt den härliga och växande Björnligeverksamheten.

Utöver allt detta så har vi utvecklat vår organisation vidare så att vi på ett bra sätt kan serva och hantera våra a-lagsmatcher på ett bra sätt, mottagande, underhållning och försäljning samtidigt som vårt samarbete med Black Bugs intensifierats och konkretiserats allt mer. Vår marknadsorganisation har jobbat på med full kraft och funnit nya sponsorer och nya former för sponsring. Det är allt för lätt att glömma allt detta när vi nu åkte ut i första play-off omgången.

Alla vi som är aktiva och engagerade i Karlskrona HK ska känna stora mått av ödmjukhet och stolthet när vi blickar tillbaka! Få division II-klubbar, om ens någon, kan mäta sig med oss och vår förmåga att bedriva bra hockeyverksamhet!

Nu sätter vi fokus på rätt saker och tar sats mot nya satsningar kommande säsong på a-lag, junior- och ungdomsverksamhet!

GO KHK!

Ola Johansson Ordförande i Karlskrona HK