Köp bijett till nästa match

Köp säsongskort

SIGNA MED KHK - VI BEHÖVER ERT STÖD!

Vi vill börja med och tacka dig för ett fantastiskt stöd på läktaren match efter match i både med och motgång. Vi hoppas självklart att ni vill vara med oss även nästa säsong. Det är med hjälp av er som vi kan ta oss hela vägen tillbaka och vi hoppas att ni vill fortsätta vara med på resan mot nya mål. Vi längtar redan efter att få uppleva stämningen när vi nu ska ta oss an våra nygamla motståndare. Räkna med prestigefyllda matcher i NKT Arena till hösten.

För att öka servicen och tillgänglighet så kan du i år köpa nytt säsongskort hos våra partners Citygross och Jämjöhallen under nyförsäljningen.

Parkeringskort går att köpa till som vanligt. 

Företagskorten hanteras av marknadsavdelningen. 
 
NU KÖR VI!
 
Det är VI som är KHK!

Lösbiljetter Sittplats

Kategorier

Pris

Sektion B, C, E, F, G

265:-

Sektion H, I, J, K

215:-

"Rink side" - rad 1 & 2

100:-

Pensionär - sektion A

150:-

Barn - sektion H, I, J, K

50:-

Med reservation för felskrivningar.

Lösbiljetter Ståplats

Kategorier

Pris

Vuxen

100:-

Ungdom/ Studerande

70:-

Barn (8-14)

50:-

Med reservation för felskrivningar.

Nyförsäljning

17 maj –

Nyförsäljning sker hos våra partners Citygross och Jämjöhallen och via khk.se. Försäljningen i Restaurang Plan TVÅ är stängd under sommaren.

Vi kommer att sälja säsongskort under Skärgårdsfesten, ispremiären och träningsmatcherna, mer information kommer på khk.se

[Klicka här för att komma till onlineförsäljnignen]

Rabatt för säsongskortsinnehavare

•    10% på Dagens lunch i Restaurang Plan 2 (Gäller ej på 10-kort)

•    10% rabatt på Access Rehab

•    10% rabatt hos Blomsterkiosken

•    25% rabatt på menyer på Burger King i Karlskrona. Kan inte kombineras med restaurangens andra rabatterade måltider. Rabatten är giltig endast vid uppvisande av säsongskortet.

•    Erbjudanden från våra företagspartners under säsong

Hitta i arenan

 

Hitta i arenan

 Här finner ni information om våra serviceställen.

 

Sektionsöversikt

Sektionsöversikt

Här finner ni en överblick över publiksektionerna.

Säsongskort Sittplats

Kategorier

Pris/match

Pris

Sektioner B, C, E, F, G

188:-

4900:-

Sektioner H, I, J, K

169:-

4400:-

"Rink side" - rad 1 & 2

73:-

1900:-

Pensionärskort - sektion A

135:-

3500:-

Barn/ ungdom (0-19år) - sektion H & I

58:-

1500:-

Handikapp

169:-

4400:-

 

 

 

Familjepaket - Sektion H & I

 

 

Vuxen 1

169:-

4400:-

Vuxen 2

135:-

3500:-

Barn (max 4st 0-14 år)

15:- 400:-
     

RAD 3 ingår numera i ordinarie priskategori. 

Det går bra att delbetala. Det görs i biljettsystemet. 

Med reservation för felskrivningar.

Säsongskort Ståplats

Kategorier

Pris/match

Pris

Vuxen

77:-

2000:-

Ungdom (0-19, studerande)

38:-

1000:-

Klackkort *

 

 

* Klackkorten hanteras av supporterföreningen Blackbugs

- Volontärskort hanteras av respektive gruppledare

- Deltagarkort hämtas ut över disk efter att deltagaravgiften är betald

- Ledarkort förlängs över disk

Det går bra att delbetala. Det görs i biljettsystemet.

Företagskorten hanteras av marknadsavdelningen.

Med reservation för felskrivningar.

Lösbiljetter familjeläktaren

Familjepaket finns tillgängligt för försäljning via biljettförsäljningen online, City Gross samt att köpa på plats i arenan.
Priserna gäller barn t.o.m 14år och enbart på familjeläktaren (sektion I1).

Familjepaket Vuxen pris 1 Vuxen pris 2 Barn 1 Barn 2 Barn 3 Barn 4 Totalpris
1 vuxen + 1 barn 215 kr   0 kr       215 kr
1 vuxen + 2 barn 215 kr   0 kr 0 kr     215 kr
1 vuxen + 3 barn 215 kr   0 kr 0 kr 50 kr   265 kr
1 vuxen + 4 barn 215 kr   0 kr 0 kr 50 kr 50 kr 315 kr
               
2 vuxen + 1 barn 215 kr 165 kr 0 kr       380 kr
2 vuxen + 2 barn 215 kr 165 kr 0 kr 0 kr     380 kr
2 vuxen + 3 barn 215 kr 165 kr 0 kr 0 kr 50 kr   430 kr
2 vuxen + 4 barn 215 kr 165 kr 0 kr 0 kr 50 kr 50 kr 480 kr

ALLMÄNA VILLKOR

1. Inledning
Dessa allmänna villkor gäller vid biljettköp i någon av Karlskrona HK:s biljettkassor samt vid köp via våra officiella ombud och via vår E-handelsplattform, som görs tillgänglig via Transticket.

Genom att godkänna dessa Villkor bekräftar du att du är minst 18 år gammal och/eller i övrigt behörig att ingå avtal om biljettköp, samt att du har läst och förstått dessa Villkor och samtycker till vår angivna personuppgiftsbehandling.

2.  Biljettköp via Biljettkassa
Karlskrona HK:s biljettkassor riktar sig till konsumenter och icke-kommersiell användning av biljetter och andra värdehandlingar. Om du är intresserad av att köpa biljetter av Karlskrona HK för vidare distribution i näringsverksamhet eller annars i kommersiellt syfte är du välkommen att ta kontakt med marknadsavdelningen via de kontaktuppgifter som finns på KHK.se.

När du köper biljetter vid någon av Karlskrona HK:s biljettkassor, officiella ombud eller E-handelsplattform kan vi komma att be dig uppge vissa personuppgifter, bl.a. i syfte att kunna kontakta dig angående ditt besök. Genom att du genomför köp accepterar du denna behandling av personuppgifter. Du kan läsa mer om vår behandling av dina personuppgifter i anslutning till ditt köp i vår Personuppgiftspolicy som vi presenterar på https://www.khk.se/publik/personuppgiftspolicy.

3.  Biljettköp via internet (E-handelsplattformen)
När du köper biljetter via E-handelsplattformen Transticket, skapar ett konto, fyller i dina uppgifter och godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor, så accepterar du dessa Villkor och skapar ett användarkonto för E-handelsplattformen (”Användarkonto”). I och med detta ger du även ditt samtycke till att Karlskrona HK hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår Personuppgiftspolicy.

Genom ditt Användarkonto kan du bl.a. köpa biljetter, se historik över dina tidigare köpta biljetter, meddela oss vad du är intresserad av samt ändra dina personuppgifter eller avregistrera prenumerationer av t.ex. nyhetsbrev.

E-handelsplattformen och möjligheterna att köpa biljetter därigenom är utformad för privat bruk och riktar sig huvudsakligen till privatpersoner (konsumenter) eller särskilt godkända näringsidkare. En användare är därmed uttryckligen förbjuden att utnyttja Användarkontot för kommersiellt bruk genom att t.ex. underlicensiera användarkontot eller genom att köpa biljetter för vidare försäljning i näringsverksamhet eller annars i kommersiellt syfte, med undantag för vad som uttryckligen framgår genom dessa Villkor.

4.  Köp som strider mot Karlskrona HK:s villkor
Karlskrona HK förbehåller sig rätten att efter eget gottfinnande avsluta en användares Användarkonto, stänga av användaren, neka användaren biljettköp och/eller makulera eller spärra köpta biljetter om Karlskrona HK anser att användaren bryter mot, eller kommer att bryta mot, dessa Villkor. Ett brott mot Villkoren kan t.ex. ske genom att användaren kopierar immaterialrättsligt skyddat material, köper biljetter för vidare distribution i näringsverksamhet i strid med dessa Villkor, eller i övrigt bryter mot, eller försöker kringgå, de villkor som gäller vid biljettköp.

När en biljett spärras blir den obrukbar samt mister sitt värde. Vid makuleringar pga. ovan nämnda skäl återbetalas inte erlagd serviceavgift eller eventuella distributions- och leveransavgifter. Karlskrona HK kan även besluta att inte heller återbetala erlagt biljettpris. Om evenemanget har restriktioner för antal biljetter per köp och kund så får maxantalet ej överskridas eller kringgås.

Användaren ansvarar för att dennes användar-ID och lösenord till Användarkonto lagras på ett säkert sätt, och att ingen obehörig kan komma åt informationen.

Användare har å sin sida alltid rätt att avsluta sitt Användarkonto genom att skicka oss skriftlig uppsägning till Karlskrona HK.

5. Byten, återköp & inställt evenemang
För dig som konsument gäller följande:

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du som kund därför bunden av ditt köp, om inte annat anges i dessa Villkor eller följer av tillämplig lag.

Köpt biljett återlöses ej, med undantag för om föreställningen/konserten ställs in. Kunden skall i dessa fall senast en (1) månad från evenemangsdatumet/dagen då evenemanget skulle ha varit, meddela sitt anspråk på återbetalning till det företag varifrån biljetten köpts. Om så inte sker har kunden ej rätt till återbetalning. Detta gäller både vid inställt evenemang och i de fall då biljett makulerats och kunden har haft rätt till återbetalning. Vid inställt arrangemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Borttappad biljett ersätts ej. Vid val av PDF-biljett som leveranssätt kan du som kund själv skriva ut en ny biljett.

Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget ej är inställt eller flyttat. I händelse av inställt eller flyttat arrangemang bör kunden omedelbart kontakta ansvarig återförsäljare av biljetten eftersom det är detta företag som ansvarar för frågor om tex återlösen av biljetter.

Biljetterna är inte personliga, så en konsument som inte själv kommer utnyttja en köpt biljett har rätt att sälja denna vidare.

Vi ber dig särskilt uppmärksamma att Karlskrona HK inte ansvarar för biljetter som är köpta från andra personer eller organisationer än genom vår biljettkassa eller E-handelsplattform.

Det kan finnas andra, eller ytterligare lagar och regler som gäller för köp som genomförs av konsumenter. För mer information om dina rättigheter som konsument hänvisar vi dig till Konsumentverket eller Konsument Europa där du kan få ytterligare information, se t.ex. www.konsumentverket.se.

Kontakta oss

0771-45 46 00 (AXS Callcenter)
Vid beställning via AXS Callcenter tillkommer serviceavgift på 25:-/biljett.
[email protected]

Ordinarie öppettider
Måndag-Fredag
Klockan 11:30-14:00 i Restaurang Plan Två.

Lördag
Stängt

Söndag
Stängt

Biljetter finns numera även på Jämjöhallen samt City Gross i Karlskrona. 

Vid frågor kontakta [email protected]
Det är VI som är KHK - Vi syns i Arenan.

NKT Arena Karlskrona

NKT Arena Karlskrona
Arenavägen 19
371 55 Karlskrona