Publik


Det finns ingen klubb i Sverige som har en sådan publik som KHK. Hockeypubliken i Karlskrona är unik och fantastisk – den är en stor del i de framgångar som klubben har.

Karlskrona Hockeyklubb vill gärna bjuda publiken på mer än bara bra hockeymatcher. Det är viktigt att hela upplevelsen runt matchen är bra och därför satsar vi mycket på våra hemmamatcher.

Varje match är det ett 40-tal hockeyvolontärer som tar hand om publiken. Det börjar ute på parkeringen fortsätter genom kassorna via cafeteria och kiosker och in i hallen. Under matchen är det arenavärdar, speakerbås, ljus och bildkanon som ger matchen inramning.

Alla jobbar för att publiken ska trivas i NKT Arena Karlskrona och i gengäld bjuder publiken på den fantastiska stämning som gör att våra spelare trivs och som får motståndarna att önska att de platsade i KHK istället för det egna laget.

Även KHKs webbplats är ytterligare en del klubbens arbete för att möta publiken. Här finns alltid den senaste informationen om klubben och alla lagen. Vi kommer också att använda hemsidan för att öka servicen ytterligare. Resultatservice, biljettköp, mobiltjänster finns redan och framöver kommer webbshopar, direktrapportering från matcherna och mycket mer.