Hemma
Timrå
TIK
Borta
Södertälje
SSK

Timrå IK - Södertälje SK

19 oktober 2020 16:53
Inför match

Efter en vecka med fyra matcher är det nu dags för en lite lugnare vecka. Först på fredag kliver spelarna ut på isen för match igen - Denna gång med Södertälje SK som motstånd!


Det blev en ny trepoängare i helgen efter ytterligare en stark tredjeperiod. Nu är det lite matchvila innan det ska tävlas om poäng igen men på fredag är det dags! Tabellfemman från Kringelstan, Södertälje SK, kommer på besök i NHC Arena.

Det är ett Södertälje, som i skrivande stund, kommer från en seger över Tingsryd efter att ha förlorat två raka matcher före det. Segern över Tingsryd innebär att laget ligger på en femteplats i tabellen men innan fredagens match kan det ha hänt en del.

Det spelas totalt sex matcher i HockeyAllsvenskan både på tisdag och onsdag. Beroende på resultaten i dessa matcher kan tabellen kastas om en hel del. Noterbart är att vårt motstånd, Södertälje tar sig an Karlskoga på onsdag innan dom lägger sitt fokus på matchen på fredag.

Boka bord till matchen

Nu kan du boka bord till våra hemmamatcher! Platserna är uppe på balkongen och vi har ett begränsat antal platser. Det innebär att det är först till kvarn som gäller!

Mer information om bordsbokningarna och bokningsformulär hittar du här

Biljetter till matchen

På samma sätt som i tidigare matcher lottas biljetter ut till våra säsongskortsinnehavare. Dom som kommer att kunna se matchen på plats i NHC Arena kontaktas av Timrå IK.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under denna period. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även stötta ungdomssektionen med 30 kr i väntan på att vi får till ett digitalt 50/50-lotteri. Att stödparkera kan också vara bra om man stödkollar på matchen.

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-SSK"

Information