Hemma
Timrå
TIK
Borta
Karlskoga
BIK

Timrå IK - BIK Karlskoga

5 oktober 2020 13:34
Inför match

Efter en tung säsongspremiär laddar laget om inför nästa möte i årets HockeyAllsvenska - På onsdag tar vi emot BIK Karlskoga hemma i NHC Arena!


Timrå IK inledde årets säsong med förlust mot Björklöven men det är bara att skaka av sig förlusten, åtgärda det som behöver åtgärdas och kliva ut på isen på onsdag med nya krafter.

Även Karlskoga inledde årets upplaga av HockeyAllsvenskan med en förlust. Deras första match slutade 4-3 till Mora IK på hemmaplan.

Det är alltså två lag som letar sina första poäng på onsdag varav ena laget kan ha en lite revanschlust sedan lagens senaste möte - I våras när lagen möttes vann Timrå IK med hela 8-3!

Biljetter till matchen

På samma sätt som i premiären lottas biljetter ut till våra säsongskortsinnehavare. Dom som kommer att kunna se matchen på plats i NHC Arena kontaktas under dagen.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under denna period. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske en riktig keps? Matchens vara är en röd keps - Dessa hämtas ut i NHC Arena tidigast dagen efter matchdagen.

Köp din stödbiljett på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "Stödbiljetter: TIK-BIK"

Information