Hemma
Timrå
TIK
Borta
Tingsryd
TAIF

Timrå IK - Tingsryds AIF

4 mars 2021 12:00
Inför match

Nu studsar vi tillbaka till vinnarspåret på en gång! Imorgon tar vi emot Tingsryds AIF hemma i NHC Arena - Matchstart kl 18:00!


Nej, det blev inga poäng nere i Västervik senast men det är bara att ta lärdom av vad som gick fel och börja förbereda sig inför den nästkommande matchen - Morgondagens match mot Tingsryd!

Tingsryd huserar just nu på en niondeplats i tabellen och har ett relativt bekvämt försprång till lagen utanför play in-platserna. Man har sex poäng (och ett extra lag) ner till Vita Hästen som ligger utanför. Till morgondagens match har Tingsryd dock en ganska dålig form med sig. Man har fyra raka förluster i bagaget, varav den senaste matchen blev men dessutom nollade.

Timrå IK och Tingsryds AIF har spelat mot varandra tre gånger denna säsong. Tingsryd vann det första mötet med 3-1 men därefter i två senaste matcherna har Timrå vunnit med 4-1.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-TAIF".

Stödbiljettslotteri

Du som köper stödbiljetter till fredagens match mot Tingsryds AIF har chans att vinna ett medlemskap hos hos matchvärden Timrå Golfklubb.

Läs mer om priset HÄR

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till en timme före matchstart så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information