Hemma
Timrå
TIK
Borta
Mora
MIK

Timrå IK - Mora IK

2 november 2020 15:30
Inför match

På onsdag är det dags igen! Klockan 19:00 släpps pucken i NHC Arena igen och det är Mora IK som ska besegras denna gång.


Timrå IK radar upp sina vinster. Sex raka vinster och två raka nollor hållna är det nuvarande facit och med det har man befäst den andraplatsen i tabellen med en ganska god margnal ner till tredjeplatsen. Men blickarna är riktade uppåt. Björklöven leder serien med 5 poäng men även en match mer spelad än Timrå IK. Vid seger på onsdag skiljer det endast två poäng.

Mora då? Det är ett Mora som även dom har vinster i bagaget. Närmare bestämt två vinster. Övertidsvinst mot Vita Hästen sedan men även en 4-3 seger över Almtuna i början på helgen.

Biljetter till matchen

Ni som är utvalda inför denna match har blivit kontaktade via mail med information och länkar. Har du inte fått ett mail än, kontrollera din skräppost för att säkerställa att du verkligen inte fått en inbjudan till denna match. Det är viktigt att biljetterna är uthämtade före kl 12:00 på matchdagen!

Mer information hittar du HÄR

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under denna period. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-MIK". Mer information om vad man kan vinna denna match återkommer vi med!

50/50 Swishen!

Inför den här matchen drar vi äntligen igång 50/50 swishen - en nytappning på den klassiska 50/50 lotten!

Mer information om detta hittar du här.

Information