Hemma
Almtuna
AIS
Borta
Timrå
TIK

Timrå gästar Uppsala

25 februari 2020 12:00
Inför match

Det är två bortamatcher kvar av grundserien. Det näst sista mötet på bortaplan spelas i Uppsala och Almtuna IS står för motståndet. Imorgon kl 19:00 är det nedsläpp i Gränbyhallen!


Med fyra matcher kvar av grundserien är spänningen total! Timrå slåss för att ta över andraplatsen samtidigt som Almtuna slåss för att undvika negativt kval.

Almtuna har tre poäng till godo på Kristianstad som just nu ligger på trettondeplats. En plats Almtuna kommer att göra allt för att undvika. Man vann senaste matchen mot Västerås. Dock har man endast två vinster (varav en av dom är på övertid) av dom fem senaste matcherna.

Timrå åt andra sidan har kört på ordentligt på den senaste tiden. Man har sju raka segrar varav ett gäng av dessa har det blivit mål framåt i. Kan vi fortsätta på samma sätt mot Almtuna? För att drömmen om andraplatsen ska vara realistisk är det nästan ett krav!

Lagens tidigare möten har samtliga slutat med tre poäng till Timrå. Två nollor har det blivit och totalt 13-4 i målskillnad lagen emellan.

Information

Nästa hemmamatch

Fredag 28 februari spelas nästa hemmamatch i NHK Arena. Mora IK står för motståndet och matchstart är kl 19:00. Mer information om matchen hittar du artikeln nedan.

Säkra din plats på tik.ebiljett.nu redan idag. Var med och skapa stämning i ishallen, sjung fram laget och var en del av gemenskapen. Tillsammans är vi starka, tillsammans är vi rödvita!

Boka bord i arenarestaurangen

Gör dagen till en heldag. Skippa matlagningen och disken hemma och överlåt det istället till arenarestaurangen. Boka bord i samband med matchen. Bokningsinformation hittar du HÄR.