Hemma
Västervik
VVIK
Borta
Tingsryd
TAIF

TV: Inför VIK och Robin Olssons Comeback

23 januari 2019 10:00

Tingsryd ska försöka bryta sin bortasvit mot Västervik - och får härlig förstärkning i form av lagkaptenen Robin Olsson som äntligen är tillbaka igen.


28 november.

Det var senast Robin Olsson spelade en match men ikväll mot Västervik så är lagkaptenen äntligen tillbaka i spel igen. En välkommen förstärkning, så klart.

– Det är mycket positivt, jättekul för honom och bra för laget, säger Tingsryds tränare Larry Pilut till smp.se.

Tingsryd har förlorat de tre senaste matcherna och de fyra senaste bortamatcherna.

Ikväll är det således fullt fokus på att bryta den dystra bortatrenden.

Taif har bara mött Västervik en gång tidigare den här säsongen, och då blev det förlust efter straffar.

– Det var längesedan vi möttes nu, men vi har sett Västervik på video och kommer väl förberedda. Västervik är ett bra hemmalag och brukar komma ut med hög energi, men jag hoppas att vi kan bli av med bortaspöket, säger Pilut.

Även Västervik har förlorat de tre senaste matcherna, men alla förlusterna har kommit på bortaplan. Hemma i Plivit Trade hallen har laget tre raka vinster.

Matchen är betydelsefull för tabellen. Tingsryd är tolva medan Västervik är tia i sammandraget och bara två poäng skiljer.

Noterat:

» Västervik har inte delgett läget i laget. Senast saknades Niklas Enberg, Andreas Frisk och Pierre Gustavsson.

» Tingsryd får in lagkaptenen Robin Olsson som inte spelat sedan slutet av november. Dessutom är forwardstrion Daniel Ljunggren, Kim Tallberg och Filip Ahl alla tillbaka efter att ha missat matchen senast.

INTERVJU MED ROBIN OLSSON