Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Södertälje
SSK

NEDSLÄPP: SSK jagar fjärde raka segern – men Lundberg varnar för Vita Hästen och har segerreceptet klart: "Det är blåställ på som gäller!"

5 januari 2019 14:48

Alexander Sahlin vet vad största hotet i Vita Hästen är och Ulf Lundberg är övertygad om att söndagens bortamatch kommer bli tuff då motståndarna kommer in i matchen med en energiboost: "Hästen har haft en tung period men slog Västerås borta i fredags. Det "


SE ÄVEN: SSK-TV: Bergs första visade vägen för SSK mot Modo – kolla in Studio SSK med analyser och intervjuer här: "SSK kunde ha avgjort tidigare"

SE ÄVEN: SSK-TV: Här besegrar SSK Modo i Scaniairinken – kolla in målen, segerfirandet med fansen och Sahlins superräddning igen!

Välkomna på nästa hemmamatch SSK-Oskarshamn nu på onsdag 9/1 - boka biljett online här!

NEDSLÄPP: Vita Hästen - SSK

VAD: Hockeyallsvenskan, omgång 34

VAR: Himmelstalundshallen, Norrköping

NÄR: Söndag 6/1 kl 15.00

LÄGET I LAGET: På backsidan är alltjämt Nicklas Grossmann, Jacob Spångberg och Marcus Bohman skadade och på forwardssidan saknas Ludwig Blomstrand, David Åslin och Stefan Gråhns. Lucas Feuk som varit med som extraforward spelar med J20 lördag och söndag och kommer inte vara i a-laget på söndagen. SSK åker därmed till Norrköping med sju backar och tolv forwards.

INFÖR MATCHEN

SSK kommer till matchen i Norrköping med tre raka segrar i ryggen efter att ha besegrat Modo på fredagskvällen.

– Modo började snäppet bättre än oss, vi hamnar i underläge men sedan är vi väldigt nöjda med sättet vi fortsätter att jobba på. Vi skapar mycket chanser, behåller trycket och gör några justeringar under match som vi klarar att rätta till, säger tränare Ulf Lundberg.

Men motståndarna Vita hästen kommer också in med en seger i ryggen och Lundberg vet vad som är receptet för att ta en ny trepoängare.

– Vi måste vara beredda. Det är blåställ på för det kommer bli en jättetuff match. Det viktigaste kommer bli att förstå det och att det inte går att fuska en millimeter, säger Lundberg.

SSK-TV: Ulf Lundberg om segern över Modo och vad som blir viktigt mot Hästen: "Det är blåställ på!"

SSK-TV: Sahlin om superräddningen, sköna segern mot Modo och största hotet i Vita Hästen: "Han är lurig och kan hitta bra pass"

Välkomna på nästa hemmamatch SSK-Oskarshamn nu på onsdag 9/1 - boka biljett online här!