Sommarhälsning från Michael Sundlöv

23 juni 2023 08:00

Karlskrona HK vill önska er alla en härlig sommar med tid att ladda batterierna.


Hej alla KHK:are!

Vill börja med att önska er alla en underbar sommar.

Vi har nu tagit första delen av säsongen med Miro i hamn så här långt och för de killar som har kunnat vara med på sommarträningen. Killarna har kört på otroligt bra och Magnus och Hasse kommer få en trupp som är väl förberedda för det som komma skall. Tack Miro!

Magnus har inte heller legat på latsidan utan har jobbat stenhårt med att ha möten med spelarna (fysiskt och digitalt) och gå igenom det sättet han och Hasse vill att laget skall spela på i vinter. Långa härliga diskussioner med spelarna har det varit, jag har tjyvlyssnat på en del möten. Tack Magnus o Hasse!

Håkan har fejat med sitt nere i omklädningsrummet, det ramlar in ny utrustning som skall packas upp, sorteras till rätt kille, det slipas skridskor och skruvas visir. I själva omklädningsrummet har han också gjort vissa ändringar. Tack Håkan!

Tomas, vår doktor har även han haft en del att göra, tyvärr. Helst vill man väl att han ska få vila så mycket som möjligt. Det är vissa av killarna som behöver ses över och det gör han med bravur. Tack Tomas!

Vad det gäller truppen så har vi kommit långt med den, vi saknar idag en center och där behöver vi Er alla KHK:ares hjälp med den insamling som vi startat. Har full respekt för att det är tuffa tider där ute idag men jag håller tummarna hårt för att det kommer in medel där så vi kan knyta till oss en center till och vem vet, kanske Jocke Rohdin bestämmer sig för att stanna hemma i vinter, det är en dröm men man får aldrig sluta drömma!

Vill också passa på att tacka Timo för åren i KHK så här långt, du har gjort ett kanonjobb och önskar dig ett stort lycka till på din nya arbetsplats. Tack Timo!

I och med att Timo slutar så har vi kommit överens med Johannes Jönsson om att ta målvaktsbiten hos oss. Johannes har de senaste säsongerna varit runt oss och jobbat med spelarna och ledarna och nu tar vi som redan skrivet ett steg till och Johannes får utökade arbetsuppgifter. Varmt välkommen Johannes!

Tack till alla mina arbetskamrater på kansliet och nere i korridorerna (ledarna), ni gör alla ett grymt bra jobb! Arbetsstyrkan minskar men det innebär inte att jobbet stannar av, snarare tvärtom, det brinner av arbetslust och arbetsmoral här uppe i NKT Arena.

Tack till er alla spelare, ni har gjort det fantastiskt bra så här långt och jag ser fram emot att träffa er alla i augusti och ser en rolig säsong framför mig.

Tack till styrelsen som gör ett jobb i det tysta, ni ger oss bra förutsättningar för att lyckas med det vi jobbar stenhårt för varje dag.

Tack till er alla volontärer och vaktmästare som gör att vi kan få spela matcher och träna, utan er så stannar allt upp.

Tack till er alla partners som stöttar oss i vått och torrt, ni gör så vi kan fortsätta jobba stenhårt mot det vi alla vill, Vi Ska Till HockeyAllsvenskan! KHK har alla förutsättningar runt omkring för det, nu gäller det att vi får alla bitar på plats och att vi är som bäst när det skall till att avgöras, det är ett nålsöga men klart görbart.

Sist men absolut inte minst, tack till vår underbara publik och speciellt Black Bugs för att ni gör våra matcher till ett event som spelare, ledare och resten av publiken älskar.

Återigen, ha nu en underbar sommar så syns vi snart igen.

(Läs allt om insamligen "Fansens spelare" här)

Med vänliga hälsningar
Micke Sundlöv