Hans Ottinger fortsätter som assisterande tränare

17 maj 2024 18:00

Hans har ingått i tränarstaben de tre senaste säsongerna och nu är det klart med en fortsättning inför den kommande säsongen.


Huvudtränare Magnus Sundquist kommenterar förlängningen:
-Jag är otroligt glad att Hasse valt att fortsätta som min och KHK’s assisterande tränare även kommande säsong.
-Jag är imponerad över Hasses jobb och engagemang den föregående säsongen och för mig var Hasse absolut mitt 1:a val som min assisterande tränare också framöver.
-Hasse har kunnande, ett stort KHK-hjärta och också en vinnarskalle som jag själv. Sen är vi på många plan också olika, men det gör att man lär av varandra och utvecklar varandra dagligt med ett mål: Allt för lagets och KHK’s bästa.

Hans Ottinger kommenterar dagens nyhet:
-Först och främst är jag väldigt glad över möjligheten att få fortsätta i KHK över nästa säsong, och när det sedan löste sig smidigt med mitt jobb på Lf så var det inte mycket att fundera på.
-Att få arbeta med ishockey, och dessutom få göra det här i KHK, är fantastiskt roligt och jag ser verkligen fram emot kommande säsong.
-Jag trivs jättebra bra med att jobba med Magnus, vi kompletterar varandra bra och har väldigt roligt tillsammans. Nu när vi har en hel säsong ihop så kommer vi också ha en bättre grund att starta kommande säsong på.
-Lagbygget så här långt ser spännande ut, nu skall vi alla tillsammans med vår grymma publik se till att ta säsongen längre till våren.

Vi är väldigt glada att Hasse fortsätter som assisterande tränare.

Du har väl inte missat att säsongskortförsäljningen är igång?
Läs mer här och klicka på bannern för att komma till försäljningen.