Stall Karlskrona tävlar i Rikstravet – häng med!

3 oktober 2016 19:54

Nu kan du köpa en andel i Stall Karlskronas två travhästar.
Du köper en andel för en engångskostnad på 500 kronor. Stall Karlskrona ingår i tävlingen Rikstravet Team SHL och vi tävlar mot de övriga tretton klubbarna/stallen.


Vår kust är Thomas Madsen med hemmabana i Kalmar. Det är nu Thomas som köper in de två hästarna, gör dem redo för lopp och tävlar sedan med dem.

Andelarna släpps den 3 oktober kl. 12:00 och försäljningen pågår till 30 november. Det finns 1500 andelar per SHL-klubb/stall.

Under tävlingssäsongen, som startar 1 december 2016 och håller på till 30 juni 2017, tävlar ditt stall mot 13 andra stall kopplade till varsitt SHL-lag. De 10 bästa loppen, sett till intjänade pengar, som stallets hästar gjort är de som räknas i tabellen.

När tävlingssäsongen är slut säljs alla hästar på auktion. Köpeskillingen för hästarna och årets insprungna pengar (utöver tränarens provision) delas upp bland delägarna.
Det stall som fått flest poäng vinner 150 000 kronor att arrangera en segerfest för.
Prispengarna som respektive stall springer in fördelas enligt följande:
5% till klubbens ungdomsverksamhet, 5% till Svensk Travsports ungdomsverksamhet samt 90% till andelsägarna.

Du kan köpa din andel via ett ATG-ombud eller direkt på https://www.travsport.se/riksandelar?name=kopa_riksandelar

Vid köpt andel erhåller du ett kvitto med en värdekod som du registerar via [www.rikstravet.se ](<http://www.rikstravet.se >). Godkänn även Rikstravets avtal. Registreringen bekräftas genom e-post.

Glöm inte följa oss på Twitter @stallkarlskrona. Övriga nyheter via http://rikstravet.se/

Det är Vi som är KHK – även på travbanan!

Karlskrona HK