Vita Hästen
VIT

Förlust mot Modo

11 januari 2020 20:18

Vita Hästen inledde starkt i första perioden, men Modo blev ett par nummer förstora och vann med 5-0.

Vita Hästen öppnade starkt och förlade spelet till hemmalagets zon under stora delar av första perioden. Det var dock Modo som tog ledningen efter en snygg framspelning som ledde till friläge för Adam Tambellini som inte gjorde något misstag utan kallt kunde lägga in pucken mellan benen på Viktor Kokman.

Bortalaget tog tillbaka initiativet igen men spelet blev jämnare efter målet.

Andra perioden öppnade lite jämnare och efter fem minuter utökade hemmlaget sin ledning efter ett bra skott vid bortre stolpen.

Hemmalaget var starka och Vita Hästen fick sina flesta chanser genom att sticka upp i kontringar.

Med åtta sekunder kvar satte hemmalaget också 3-0 i numerärt överläge.

Efter knappt två minuter tappade Vita Hästen pucken i uppspelsfasen i egen zon varvid Modo efter ett snyggt passningspel lämnade Modospelaren Mattias From med öppet mål och 4-0 var ett faktum.

Vita Hästen chansade och plockade ut målvakten med lite drygt sju minuter kvar och Modo passade då på att göra 5-0 i öppen kasse.

Luften gick ur gästerna och resten av matchen spelades mest av.

Nästa match är hemma mot Kristianstad på onsdag, vi ses då.