Villiam Haag fixade seger i "nya" arenan

6 januari 2019 20:10

Villiam Haag avgjorde på övertid mot Västervik och såg därmed till att Pantern kunde vinna säsongspremiären i nyrenoverade Malmö Isstadion.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Malmö Isstadion har renoverats hela hösten och det har gjort att Pantern fått spela sina matcher i Rosengårds Ishall.

Nu är Malmö Isstadion redo för spel igen - och Pantern fick vinna direkt i sin nygamla arena när Västerviks slogs tillbaka med 4-3 efter övertid.

Pantern såg länge ut att vara på väg mot en trepoängare. Efter drygt halva matchen ledde laget med 3-1 efter mål av Martin Janolhs och Nick Olesen (2), men Västervik lyckades komma ikapp. Victor Öhman 2-3-reducerade i slutet av den andra perioden och med bara en och en halv minut kvar av matchen så kom också 3-3 genom Darren Nowick.

Pantern fick dock sista ordet när Villiam Haag satte segerpucken på övertid.

Malmö-laget bröt därmed sin dystra hemmatrend som stannade vid sju raka förluster.

Västervik har tagit poäng i sju raka matcher.

PANTERN - VÄSTERVIK 4-3 (OT)
Periodsiffror: 2-0, 1-2, 0-1, 1-0
Skott: 33-29

Målskyttar Pantern: Nick Olesen 2, Martin Janolhs, Villiam Haag

Målskyttar Västervik: Alfred Andersson, Victor Öhman, Darren Nowick

Statistik: Pantern - Västervik