Linus Lundin ledde MODO till ny seger

2 december 2018 17:30

Linus Lundin höll nollan när formstarka MODO slog tillbaka Almtuna på hemmaplan.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

MODO har hittat formen igen. 3-0-vinsten mot Almtuna var tredje raka segern och sjunde raka matchen med poäng.

Målvakten Linus Lundin har stor del i framgången.

26-åringen värvades in från AIK i början av november och har vaktat målet i sex av de sju senaste matcherna. Med en räddningsprocent på 95,1 % så är han bäst i ligan.

Mot Almtuna motade Lundin totalt 26 skott och noterade höstens andra nolla.

Framåt så sköt Ludvig Elvenes 1-0 i början av den andra perioden. I mitten av den tredje perioden utökade Kalle Jellvert till 2-0 och med fem minuter kvar så spikades slutresultatet till 3-0 genom Johan Eriksson.

Almtuna åkte på fjärde raka bortaförlusten och Uppsala-laget har inte lyckats ta någon trepoängare på de åtta senaste matcherna. I och med nederlaget så halkade laget ner på trettondeplatsen i tabellen och är således just nu under det negativa kvalstrecket.

MODO - ALMTUNA 3-0
Periodsiffror: 0-0, 1-0, 2-0
Skott: 29-26

Målskyttar MODO: Ludvig Elvenes, Kalle Jellvert, Johan Eriksson