Södertälje
SSK

Björklöven imponerade på hemmaplan

27 september 2017 21:35

Björklöven tog en imponerande seger hemma mot Södertälje. Firma Alex Hutchings och Fredric Andersson blev stora hjältar.

Södertälje gästade under onsdagen Umeå och Björklöven i T3 Arena. Efter elva spelade minuter gav veteranen, Nicklas Grossmann, sitt Södertälje ledningen i matchen.

Det är en tät match som spelas i björkarnas stad. Efter åtta minuter i den andra perioden kom kvitteringen från hemmalaget. Mattias Granlund hittade nätet bakom Alexander Sahlin med sitt första mål för säsongen.

Halvvägs in i den sista perioden kom två snabba mål från Björklövens sida. Den målfarliga kanadensaren, Alex Hutchings gjorde 2-1, och bara 35 sekunder senare gjorde Fredric Andersson sitt fjärde mål för säsongen.

Slutresultatet skrevs 4-1 till Björklöven efter ytterligare ett mål från Axel Ottosson.

Statisik: Björklöven - Södertälje 4-1

Höjdpunkter från matchen publiceras klockan 07.00 dagen efter match på HockeyAllsvenskan Play.