Stå upp för KHK!

1 november 2021 13:55

Det är upplagt för en ny publikfest i NKT Arena fredagen den 5 november när hårt satsande Nybro Viking kommer på besök. En match som väcker mycket känslor efter den omotiverade bojkott som lagen i Hockeyettan riktat mot klubben.


Men nu är det dags att stå upp för Karlskrona. Samla kompisar, kollegor och familj för att lyfta fram laget på isen. Låt hela Hockeyettan veta att det är VI som är KHK!

Nybro Vikings var första laget som tog steget och visade civilkurage genom att öppet deklarera att de kommer spela matcherna mot Karlskrona HK. Efter tre inställda matcher ser vi nu fram emot en drabbning där avgörande sker på isen. Innan nedsläpp blir det extra stämningsfullt när Dennis Glimmefors framför den svenska nationalsången vid line-upen. Så se till att vara på plats i god tid och köp din biljett online för att slippa köer.
Köp din matchbiljett här.

För dig som vill äta något gott innan matchen så finns möjlighet att boka bord i WIP:en där Stars and Stripes serverar kvällens Hockeybuffé för 199 kr (vegetariskt alternativ finns). I baren finns ett brett utbud av drycker från Spendrups sortiment. Dessutom får ni som besöker WIP:en en exklusiv tränarintervju vid 18-tiden signerad Peter ”Sune” Synnermark. Den här säsongen är WIP:en öppen för allmänheten – så du är hjärtligt välkommen för något kallt att dricka innan matchen eller i periodpaus även om du inte bokat bord.
Boka bord för dig och ditt sällskap här.

Entrébaren öppnar kl 17.00 för dig som vill ladda upp med hockeysnack eller kanske varva ner lite efter arbetsdagen. Njut av ett trevligt utbud med drycker samt utvalda maträtter signerade av Stars and Stripes.

Överallt i arenan kan du nu betala med FAST TRACK och slippa köerna. En nyhet för året är att även parkeringen kan förbetalas i KHK-appen med swish. Så använd gärna våra digitala hjälpmedel för en bättre upplevelse i NKT Arena!

#detärVIsomärKHK!