RESTRIKTIONERNA AVSKAFFAS

3 februari 2022 15:30

Nu på morgonen kom det glädjande beskedet från regeringen att alla restriktioner kring idrottsevenemang hävs från den 9 februari. Det betyder att söndagens match mot Väsby blir den sista matchen med gällande begränsningar om 500 personer per sektion, kontroll av vaccinationsbevis samt avgränsningar mellan sektionerna.


-Det är en stor lättnad för oss att få välkomna publiken igen. Vi är det lag som har det starkaste publikstödet i serien och det är en enorm energiboost för spelarna med fyllda läktare, säger KHK:s klubbchef Per Rosenqvist.

Det betyder också att alla trogna supporters med säsongskort får sitta på sin ordinarie plats igen från och med matchen mot Kalmar HC den 12 februari och att samtliga stolar i arenan samt ståplats kommer finnas tillgängliga för köp i biljettsystemet.
Servicenivån i arenan kommer höjas då Entrébaren och WIP:en kommer vara öppna som vanligt.
Dessutom kan vi med glädje meddela att den planerade** jubileumsmatchen** nu kommer att spelas den 25 februari när Mariestad kommer på besök igen till NKT Arena.

-De här restriktionerna har drabbat oss extremt hårt ekonomiskt med de kraftiga begränsningar som regeringen har haft gentemot idrotten och allmänna sammankomster. Jag är stolt över sättet som vår organisation och publik har hanterat situationen i de här tuffa tiderna. Nu hoppas jag att vi snabbt kan återgå till ett mer normalt beteende där upplevelsen och gemenskapen kring hockeyn står i fokus. Vi är serieledare i Allettan och vinner matcher - det vill vi göra tillsammans med vår publik, avslutar Per Rosenqvist.