Nu är det dags, nu kör vi...

13 april 2018 20:29
NYHET

En vecka har gått sedan vi förpassades ur hockeyns nobla finrum. En vecka som känns som en månad bort, men ändå är så smärtsamt nära.


Stödet för KHK har visat sig vara stort!

Oron för vår klubb är genuin och intresset som vanligt på kokpunkten. Jag vill börja med att tacka för att ni visat det tålamod vi frågade efter.

Vi har kunnat spendera tid i att analysera, samla in information och skapa det underlag vi har behövt för att kunna ge oss själva svar på den grundläggande frågan om det är värt att kämpa vidare. Efter att ha fått dragningar av våra verksamhetsgrenar så är svaret just att vi ser en framtid för KHK i HockeyAllsvenskan!

Nu när den kortsiktiga frågan om vårt vara eller inte vara är omhändertagen blir det fokus på att genomföra omställningen från SHL-kostym till Rock’n Roll-skinnpaj i snabbt, men kontrollerat tempo. Nästa vecka kommer mixa en omstart för sporten som ska börja sätta en trupp som ska ge oss den fartfyllda hockey som ska vara kännetecknet för oss i "HA", och ett organisatoriskt omtag där vi skapar den organisation som ska bära oss genom första "HA-året".

Jag vill igen tacka för det tålamod och fantastiska stöd ni visat!

Det är VI som är KHK!

Tobias, ordförande Karlskrona HK