Karlskrona HK söker nya förmågor

16 april 2019 08:00

Är du en person som gör skillnad, redan har ett intresse för ishockey eller är nyfiken på ishockey? Då är detta ett erbjudande för dig!


För att stärka vår organisation och kunna erbjuda en magisk atmosfär söker vi dig som vill bli säsongskortsinnehavare i Karlskrona HK.

Säsongen är avslutad, vår första i återkomsten i Sveriges andra division. Det blev en spännande säsong där vi in i det sista säkrade en plats i slutspelsserien.
Trots motgångar under säsongen så gav laget, klubben och fansen aldrig upp.
KHK-familjen växer sig starkare igen och vi visar tillsammans att det är VI som är KHK.

Om tjänsten
För att skapa en härlig upplevelse och ett så bra matchevent i NKT Arena Karlskrona det bara går behöver vi bli fler.

Som säsongskortsinnehavare i KHK arbetar du tillsammans med ett glatt gäng i en positiv miljö. Vår publik, där du kommer vara en viktig del, kommer för att uppleva och njuta av ishockey och atmosfären i arenan – En atmosfär och en upplevelse du i allra högsta grad bidrar till!

Vi har en målmedveten satsning på vår publiks utveckling. Vår kultur präglas av våra värderingar, vårt engagemang och genuina intresse för supportrarnas behov och utmaningar är förklaringar till våra framgångar.

Mer information och villkor om tjänsten finner ni [här].

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill göra skillnad, redan har ett intresse för ishockey eller är nyfiken på ishockey. Att arbeta hemifrån är vi öppna för, men vi uppmanar alla att befinna sig på "kontoret" i samband med match.

Andra egenskaper vi värdesätter är pedagogisk förmåga, ett stort engagemang och god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har ett öppet sinne och vill fortsätta utvecklas i din roll som supporter.

Din svenska och engelska är mycket bra, både i både tal och kroppsspråk.

Vi ser att du har erfarenhet inom några av följande områden gärna i kombination:
Stötta
Klappa händer
Sjunga
Busvissla
Stå upp under längre tid
Visa känslor

Meriterande är om du har kunskaper inom dessa områden:
Supporterkultur
Sportchef
Tränare
Spelare
Hockeyanalytiker
Läktarexpert

Om uppdragsgivaren
Vi vänder oss till familjer och personer inom både privat och offentlig sektor, som vill implementera nya sportsliga intresseområden.
Produkter, tjänster, service och upplevelser inom lagsporten ishockey är basen i vår verksamhet för alla åldrar. För oss är ishockey mer än en sport, det är livsnerven i vår vardag.

Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Berätta för dem.