KHK I SAMHÄLLET – vi vill göra skillnad

Karlskrona HK:s CSR-initiativ tog sin början inför vårt första år i SHL som ett led i klubbens hållbarhetsstrategi. Projektet ”KHK i samhället” fick ett väldigt positivt mottagande och genomslag. KHK vill arbeta långsiktigt med att ge tillbaka, påverka vår omgivning på ett positivt sätt och göra skillnad. Vi ser oss som CSR-entreprenörer med människan och ishockeyn i centrum.

Som ett led i utvecklingen av ”KHK i samhället” kunde vi inför årets säsong och genom vår CSR-partner FHC, erbjuda en ishockeyupplevelse från en av arenans loger vid fjorton tillfällen under säsongen. Denna fantastiska möjlighet använder vi för att ge barn och ungdomar, som inte har samma förutsättningar som andra, att se en SHL-match.

KHK har hittills under denna SHL-säsong haft barnkliniken, korttidsboende, barn och ungdomar med handikapp och ensamkommande flyktingbarn som gäster.

I samverkan med FHC så medverkar fler KHK-partners genom att i denna unika ishockeyupplevelse erbjuda barnen och ungdomarna mat och dryck, snacks och givetvis en KHK-halsduk så att de kan heja på laget. Våra medverkande partners blir under matchen presenterade som ”Kvällens hjälte”.

KHK – mer än bara hockey!

Senaste nyheter

Fler nyheter