Tingsryd
TAIF

Imponerande vändning när Karlskrona segrade

10 januari 2020 21:35

Karlskrona svarade för en stark vändning och en målexplosion i den tredje perioden när det blev vinst mot Tingsryd.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

NOTERAT

» Karlskrona svarade för en imponerande vändning när det blev en 4-3-seger mot Tingsryd. Det var 2-0-ledning för Taif efter drygt halva matchen. I slutet av andra perioden gjorde William Pethrus 1-2, och direkt i början av den tredje perioden så kom både 2-2 och 3-2 genom Daniel Norbe respektive Jonatan Harju. Några minuter senare styrde också Nils Carnbäck in 4-2, och Taif kom inte närmare än en reduceringspuck genom Benjamin Nissner.

» Karlskrona fick därmed äntligen besegra Tingsryd den här säsongen. Smålänningarna har vunnit de två tidigare mötena.

» Jonatan Harju har fått en bra start i nya klubben Karlskrona. Han satte en puck mot Tingsryd och har därmed gjort mål i samtliga tre hemmamatcher som han spelat med KHK.