Hemma
Tingsryd
TAIF
Borta
Södertälje
SSK

Inför SSK hemma

8 januari 2020 09:00

Ikväll spelas årets första hemmamatch och en av säsongens viktigaste match - nämligen Enkronasmatchen. Otroligt viktigt att publiken sluter upp och hjälper laget till en betydelsefull seger!


Det är onsdagen den 8 januari och äntligen spelas det hockey i Nelson Garden Arena igen. Årets första hemmamatch ska spelas vilket man gör mot ett formstarkt Södertälje. Det är heller inte vilken match som helst - det är Enkronasmatchen.

Södertälje har gjort en hel del korrigeringar sedan säsongstarten där man har gjort förändringar på bland annat tränarsidan och nya spelare har tillkommit. Motståndet ligger på en nionde plats i tabellen med sina 44 poäng samt -11 i målskillnad.

Tingsryd har placerat sig på en åttonde plats, vilket betyder att man fortfarande ligger på en slutspelsplats. Hemmalaget har 47 inspelade poäng där målskillnad ligger på -12. Ikväll vore det verkligen på sin plats att säkra tre poäng, speciellt mot Södertälje som i annat fall kan gå om Tingsryd i tabellen.

Truppen:

Målvakter:

#75 Arvid Söderblom

#31 Emil Cederlund

Backar:

#6 Jacob Lundegård

#7 Ludvig Claesson

#13 Rasmus Bengtsson

#16 Anton Johansson

#22 Rasmus Sörgardt

#28 William Fransson

#32 Robin Olsson

Forwards:

#8 Robin Carlsson

#9 Jakob Heljemo

#17 Joseph Jonsson

#21 Gustav Olhaver

#81 Filip Owesson

#25 Benjamin Nissner

#29 Simon Norberg

#33 Felix Olsson

#40 Oskar Stål Lyrenäs

#52 Ludvig Elvenes

#60 Joachim Nermark

#80 Oscar Holst

Frånvarande:

Andreas Ljunggren är inte med i kvällens match pga sjukdom, istället går junioren Emil Cederlund in som andramålvakt. Albin Johansson och Anton Svensson är fortfarande skadade. Elias Gunnarsson spelar med Nybro och Oliver Nilsson med Mörrum.

Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till Nelson Garden Arena för att stötta laget men också för den viktiga publiksiffran!

Köp biljett till matchen HÄR!