Hemma
Karlskrona
KHK
Borta
Södertälje
SSK

Matchguide: Fortsätter Karlskogas målform?

8 december 2019 10:00

Karlskoga sprutar alltjämt in mål, fortsätter trenden i kvällens hemmamatch mot Kristianstad? Under söndagen så möts också Karlskrona och Södertälje.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» Biljetter
Sveriges mest underhållande liga är bäst live!

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

15.00 Karlskoga - Kristianstad, Nobelhallen
17.30 Karskrona - Södertälje, NKT-Arena Karlskrona

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Efter två raka förluster så har Karlskoga vänt på trenden och tagit tre raka segrar, samtliga efter ordinarie tid. Under de tre matcherna har BIK levererat hela arton mål.

» Kristianstad är nere i en svacka. Laget har bara en seger på de nio senaste matcherna och har förlorat tre raka matcher där man bara mäktat med att göra två mål framåt. Senast blev det en 0-3-förlust mot Tingsryd.

» Inför matchen så kommer Karlskogas Gustaf Thorell att hyllas för att ha gjort 200 poäng i HockeyAllsvenskan. Centern är i riktigt vass hemmaform och har svarat för ett mål och fem assist på de fyra senaste hemmamatcherna.

» Efter tre raka förluster så har Karlskrona nu tagit poäng i tre raka matcher (tagit sex av nio möjliga poäng). Senast blev det en 2-3-förlust efter övertid på bortaplan mot Mora.

» Efter två raka vinster så föll Södertälje mot Timrå senast efter att ha tappat en 2-0-ledning till en 3-6-förlust. SSK har två vinster på de sju senaste matcherna.

» Formstarka spelare i lagen? Karlskronas lagkapten Niklas Johansson har gjort poäng i tretton av de femton senaste matcherna. I Södertälje har Christopher Bengtsson pytsat in fyra mål på fyra matcher och Måns Lindbäck noterat tre mål och en assist på två matcher.