C More sänder Södertälje mot Björklöven ikväll. Då bjuds det bland annat på det här:

» I uppsnacket blir det intervjuer med Christopher Liljewall, Södertälje, och Andreas Hjelm, Björklöven.
» Spelarkorrarna Hugo Gustafsson, Södertälje, och Fredric Andersson, Björklöven, bjuder på inside-material.
» I första pausen visas ett reportage med Björklövens sportchef Per Kenttä.
» I andra pausen listar C More-experten Mike Helber det hetaste från den gångna veckan i HockeyAllsvenskan.
» Alla mål från alla matcher.

VÄRT ATT VETA

» Två lag med svajig form möts. Vita Hästen har en seger på de fem senaste matcherna medan Kristianstad har en seger på de sex senaste kamperna.

» Vita Hästen är enda laget i ligan som ännu inte spelat kryss efter 60 minuter.

» Kristianstad har vunnit sju av tio tredjeperioder under säsongen. Det är mest av alla lag tillsammans med serieettan Björklöven.

» Almtuna ligger sist i HockeyAllsvenskan efter att ha vunnit två av de tio inledande matcherna. Det har bara blivit en seger på de fyra senaste kamperna.

» Tingsryds trend under säsongen: två vinster, två förluster, två vinster, två förluster, två vinster. Bryter smålänningarna sviten nu och vinner tre raka matcher för första gången?

» Almtuna har alltjämt, efter tio matcher, inte lyckats göra mål i powerplay. Laget har spelat drygt 48 minuter i numerärt överläge utan att ha lyckats näta.

» Efter sex raka förluster så fick Västervik till ett trendbrott senast när Björklöven kunde besegras efter straffar i Umeå. Ken Jäger klev fram som matchvinnare. Noterbart är att klubben värvat in kanadensiske backen Brandon Burlon, men han är ännu inte spelklar.

» Karlskrona hade ett motsatt trendbrott senast. Efter fyra raka vinster så blev det förlust i rivalmötet mot Tingsryd.

» Västervik och Karlskrona är de två lag som drar på sig flest tvåminutersutvisningar i ligan. Karlskrona har dragit på sig 47 tvåor medan Västervik dragit på sig 46 tvåor.

» Karlskoga är i bra form med fyra vinster på de fem senaste matcherna. Värmlänningarna gör klart flest mål i ligan och har pysat in 43 puckar (MODO näst bäst med 35 mål).

» Västerås drar på sig minst tvåminutersutvisningar i ligan. 28 tvåor har det blivit hittills (Tingsryd när näst bäst med 32 tvåor).

» Karlskoga har haft problem i boxplay hittills. Laget har en effektivitet på 66,7 % och det är klart sämst i ligan (AIK och Västervik är näst sist med en effektivitet på 75,6 %).

» Södertälje har bara vunnit en av de sex senaste matcherna. Senaste förlusten var extra tuff. SSK ledde med 3-1 mot Karlskoga med tio minuter kvar, men tappade och föll till slut med 3-4.

» Björklövens nyförvärv Tyler Vesel är spelklar och kommer att göra debut ikväll. 25-åringen spelade i AHL ifjol och gör nu sin första sejour i Europa.

» Björklöven-kedjan med Justin Crandall, David Lindquist och Alex Hutchings har sprutat in 30 poäng så här långt och har inte minst kombinerat in elva poäng på de tre senaste matcherna.