VIT

Förlust mot Karlskrona

26 januari 2019 20:23

Det blev en fjärde förlust mot Karlskrona, dock efter en väldigt jämn match.

Vita Hästen stod upp bra matchen igenom. Första perioden präglades i viss mån av utvisningar. Hemmalaget drabbades av tre och Vita Hästen av två, perioden slutade dock mållös med 13-7 i skott.

Andra perioden var även den jämn. Efter halva perioden fick Daniel Josefsson tag på pucken och vispade in 0-1. Sex minuter senare åkte Emil Eriksson på periodens enda utvisning. Karlskrona tog tillvara på läget och kvitterade. Skotten slutade 8-9.

Tredje perioden var spelmässigt jämn. Efter halva perioden fick Jesper Samuelsson besöka botbänken och powerplayet resulterade tyvärr åter i mål för Karlskrona.

Vita Hästen gav sig inte utan fortsatte att skapa chanser. Med drygt två minuter kvar fick Vita Hästen chansen i powerplay och tog sin timeout. Halvminuten senare valde man att ta ut Viktor Kokman och försöka med 6-4. Karlskrona kunde dock hålla undan och fick med sig samtliga poäng.

Skotten i tredje slutade 5-10, sammanlagt 26-26.

Nästa match är på onsdag, hemma mot Tingsryd. Vi ses då!