Karlskoga
BIK

Mikael Eriksson sköt två mål i ny BIK-seger

5 december 2018 22:00

Karlskogas fina form håller i sig och laget bortabesegrade Karlskrona efter en vändning i tredje perioden.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskogas fina form håller i sig. Laget tog åttonde segern på de tio senaste matcherna när Karlskrona 5-3-besegrades på bortaplan.

Värmlänningarna hade ledningen med både 1-0 och 2-1, men Karlskrona lyckades bita tillbaka och hemmalaget ledde också med 3-2 inför den sista perioden.

Då vände BIK på steken.

Lagkaptenen Mikael "Daggen" Eriksson ledde vägen med dubbla mål.

Carl Berglund tog en vända runt målburen, hittade ett perfekt instick in framför buren där Eriksson dök upp i rätt läge och tryckte in 3-3-kvitteringen. Fredrik Forsberg lossade sedan bössan i powerplay och Gustaf Thorell kunde peta in returen fram till 4-3 innan Eriksson stängde matchen med sin 5-3-puck i tom bur.

Karlskrona åkte på tredje raka förlusten och har bara två segrar på de åtta senaste matcherna.