Almtuna
AIS

Karlskrona vann efter stark vändning

24 oktober 2018 21:45

Karlskrona - som fortsätter vara inblandade i målrika matcher - vände underläge till seger i den sista perioden mot Almtuna.

BILJETTER: Hockey är bäst LIVE - missa inga matcher!

Karlskrona betyder målgaranti just nu.

Efter resultaten 5-4, 4-3, 2-3, 4-5 och 7-4 i de fem senaste matcherna så blev det ett nytt målkalas i hemmamatchen mot Almtuna. Åtta mål gjordes - och Karlskrona kunde till slut vinna med 5-3.

Segern satt dock långt inne.

Almtuna ledde med 3-2 efter två perioder, men Karlskrona lyckades vända och vinna matchen via tre mål under de tio sista minuterna.

Axel Sundberg 3-3-kvitterade i powerplay med knappt nio minuter kvar att spela och dryga minuten senare så utnyttjade Justin Crandall slarv i gästernas försvar och petade in 4-3. Lagkaptenen Marcus Paulsson skickade sedan in 5-3 i tom bur.

På de sex senaste matcherna har Karlskrona därmed tre vinster och tre förluster.

Almtuna åkte på tredje raka förlusten och har bara en vinst på de fem senaste kamperna.

KARLSKRONA - ALMTUNA 5-3
Periodsiffror: 1-1, 1-2, 3-0
Skott: 30-19

Målskyttar Karlskrona: Viktor Liljegren 2, Axel Sundberg, Justin Crandall, Marcus Paulsson

Målskyttar Almtuna: Tobias Hage 2, Alexander Lunsjö

Statistik: Karlskrona - Almtuna