ORDFÖRANDEN HAR ORDET

KHK betyder otroligt mycket! Hockeyn fostrar och jag tycker idrotten har gett mig en gemenskap jag är djupt tacksam för, vänner för livet, och mycket lärdom om livet i allmänhet. Vi har en fin hockeytradition i Karlskrona och KHK har byggt på den traditionen ytterligare sedan 2001. KHK för mig är gemenskap över gränserna, där visitkorten är borta, och man samlas kring sin kärlek till sporten istället. I arenan möter jag mina gamla coacher från tiden i Wämöhallen, till kidsen som kommer spela i KHK om 10 år, och alla delar vi samma passion för denna underbara sport.
– KHK berör! Våra år i SHL satte Karlskrona på kartan på ett sätt som inte varit möjligt innan trots solen och skärgården. På isen, och utanför isen, under säsong och efter säsong så är KHK alltid aktuellt och intressant.

Vi lärde oss massor av våra tre år i SHL, och nu har vi jobbat stenhårt för att landa i HockeyAllsvenskan, och hitta ett lugn, för att sedan ladda om och på nytt börja en ny resa mot högsta ligan för herrarna! Damerna är också och nosar på toppligan SDHL, och vi har ett elithockeygym som ska ta vår bredd till elit.

Ska vi klara den resan behöver vi mer muskler, både i ekonomi och i supportrar, partners och volontärer. För att bygga oss en ekonomisk plattform som ger oss kraft och möjlighet att på nytt utmana etablissemanget så gör vi därför en emission riktad till företag och supportrar.

Stötta oss i vår resa mot SHL, bli aktieägare i KHK!

Tobias Larsson

Ordförande,
Tobias Larsson

 

[Ladda ner vår produktfolder som PDF här]

AFFÄRSMÖJLIGHETER I HOCKEY

Karlskrona Hockey spelar elitishockey i Sveriges näst högsta liga – HockeyAllsvenskan. En serie som rankas som Europas bästa andraliga där det affärsmässiga intresset från TV-bolag och bettingbolag växer kraftigt. Intäkterna från dessa bolag är under stark tillväxt.

ORGANISATIONEN

Organisationen har utvecklats under SHL åren för att anpassas till en mindre och mer effektiv kostym i HockeyAllsvenskan 2018/2019. Men det är en organisation som är redo att möta framtida utmaningar, krav från myndigheter och fortsatt tillväxt – och samtidigt vara redo att skala upp igen och sikta mot SHL och SDHL när det läget uppstår.

VISIONEN

Avancemanget till SHL var i visionen satt till säsongen 2021/22– nu infriades detta långt tidigare och säsongen 15/16 blev klubbens första år i hockeyns finrum. Med avancemanget följde också ett krav på arenan, faciliteter och organisation där Karlskrona Hockey själva fick investera närmare 7 mkr för att färdigställa arenan där kommunens åtagande inte nådde hela vägen fram för licensnämndens godkännande. En ny vision kommer att utarbetas under 2019 med en ambition att avancera till SHL och SDHL – med en stabil ekonomi i grunden.

POTENTIAL

Karlskrona har en tydlig potential att utvecklas som etablerad ort för elithockey i Sverige. Och värdet av detta för kommunen och näringslivet kan inte nog understrykas.

MISSA INTE MÖJLIGHETEN ATT BLI DELÄGARE I DIN KLUBB!

1 AKTIE 2001 KR - Exklusiv t-shirt som extra premie

6 AKTIER ELLER FLER - Signerad matchtröja samt exklusiv t-shirt som extra premie

SOM AKTIEÄGARE FÅR DU:

Varje aktie berättigar dig till...

  • Exklusiv t-shirt som delägare i klubben.
  • Årlig aktieägarträff med grillkväll där representationslaget deltar.
  • Utlottningar och överraskningar

Dessutom kommer du som köpt en aktiepost varje år få ett erbjudande att köpa en unikt framtagen t-shirt bara för delägare.

Varje aktie kostar 2001 kr och du kan köpa så många du vill för att öka din investering i KHK. Vid köp av 6 aktier eller fler får du en signerad matchtröja som extra bonus vid den första aktieägarträffen. Alla som tecknar sig i den första rundan erhåller en exklusiv t-shirt. Sista teckningsdag 30 april 2019.

 

 

HJÄLP OSS SKAPA EN STABIL EKONOMISK GRUND FÖR ATT LÅNGSIKTIGT ARBETA MED HOCKEYKULTUREN I KARLSKRONA!

PREFERENSAKTIER:

   
Investerat belopp

Avkastning

Återbetalning

50.000 kr 3% ränta återbetalning 2022
100.000 kr 5% ränta återbetalning 2022
250.000 kr 8%ränta återbetalning 2022
500.000 kr 12% ränta återbetalning 2022
Hanteras som en prioriterad fodran.

Andreas Kristensson
[email protected]
0709 - 20 00 00