Sportbloggare är med på KHK:s resa mot HockeyAllsvenskan

7 mars 2023 08:05

Karlskrona HK vill ta klivet tillbaka till HockeyAllsvenskan, och en sajt som gärna ser klubben där igen är Sportbloggare. Nu väljer också Sportbloggare att stötta klubben ekonomiskt.


Alla inom Karlskrona HK hoppas att klubben så snart som möjligt kan spela i HockeyAllsvenskan igen. Men det är inte bara ett spel på isen som måste fungera, allt runt omkring också.

En sajt som är nu väljer att vara med på KHK:s resa mot HockeyAllsvenskan är Sportbloggare.com, detta genom att stötta klubben ekonomiskt. Sajtens stora fokus är ishockey, som man också brinner för. I deras nyhetsflöde är KHK en av många svenska klubbar som får utrymme.

-Hockeyettan är en väldigt intressant serie att följa där vi hittar flera klassiska hockeylag som förtjänar en plats högre upp i seriesystemet. Att Karlskrona HK är en av dessa klubbar är det ingen som helst tvekan om, säger Andreas Höglund som är med och driver Sportbloggare.

-Det märks att intresset för ishockey är stort i Karlskrona och ett gott tecken på det är publiksiffrorna som klubben haft under sin period i Hockeyettan. Så vi är glada över att få hjälpa till Karlskrona på deras resa mot HockeyAllsvenskan och det hade varit mycket kul om man lyckades komma tillbaka, fortsätter Andreas.

Närmast väntar AllEttan slutspel för Karlskrona HK där första hindret är Visby/Roma i bäst av fem matcher.