Fyra nyförvärv presenterade på kvällens träff

31 maj 2018 17:30
Pressmeddelande

Ikväll fortsatte KHK Sillyseason hos partnern Modehuset Kronan i Karlskrona. Sportchef Patric Larsson var som vanligt på plats och pratade lagbygget som nu, med kvällens nyförvärv, i princip är komplett.


Kvällens nyförvärv:
Drew Paris, 30-årig back från Pointe-Claire i Kanada. Drew har cirka 70 matcher i HockeyAllsvenskan med Tingsryd och Modo de senaste två säsongerna där han totalt fick ihop 30 poäng på 73 matcher. Drew har även nära 100 matcher i tyska högsta ligan och spelade nu senast i engelska liga där han gjorde 40 poäng på 44 matcher.
Kontraktet är skrivet på 1 år.
Vi hälsar Drew välkommen till KHK.
Drew på Eliteprospect: https://www.eliteprospects.com/player/19198/drew-paris

Kvällens andra nyförvärv blev Matt Carey. 26-årig forward från Hamilton i Kanada. Matt har provat på NHL-spel med Chicago, gjort 169 matcher i AHL där det blev totalt 56 poäng. Senaste säsongen gjorde han 30 matcher för Leksand där det blev totalt 12 poäng. Kontraktet är skrivet på 1 år.
Vi välkomnar Matt till KHK. Matt på Elit Prospect: https://www.eliteprospects.com/player/76090/matt-carey

Nästa nyförvärv var 18-åriga Joseph Berger, back från Frölundas J20 SuperElit. Senaste säsongen gjorde den unga lovande backen 10 poäng på 44 matcher.
Kontraktet är skrivet på 1 år.
Vi välkomnar Joseph till KHK.
Joseph på Elite Prospect: https://www.eliteprospects.com/player/288460/joseph-berger

Sista nyförvärvet för kvällen var en nygammal bekanting, nämligen centern Niklas Johansson. Niklas var med och spelade upp KHK i HockeyAllsvenskan 2011-2012. Det blev en säsong till i KHK sedan väntade Tingsryd i fyra säsongen och en säsong i Oskarshamn innan han nu vänder tillbaka till KHK.
Kontraktet är skrivet på 1 år.
Vi välkomnar Niklas tillbaka till KHK.
Niklas på Elite Prospect: https://www.eliteprospects.com/player/1310/niklas-johansson

Det är VI som är KHK!

Karlskrona HK