”Silly Season”-kvällen

15 mars 2017 20:15
Pressmeddelande

Ikväll kan Karlskrona HK och sportchef Micke Sundlöv informera om förändringar i nuvarande herrtruppen. Under kvällens träff presenterades nämligen ett nyförvärv i Bobbo Peterson, två spelarförlängningar i Jocke Rohdin och Joseph Jonsson samt huvudtränare Ove Molin.


Vi är oerhört glada att Karlskronasonen Bobbo Peterson nu signat med moderklubben. Bobbo startade karriären i Karlskrona men lämnade i junioråldern för Linköping. Han blev utlånad till Örebro i dåvarande HockeyAllsvenskan där laget avancerade till SHL samma år.
Bobbo blev kvar i klubben fram till och med den gångna säsongen.
Han har gjort totalt 176 matcher i SHL. Nu får han åter dra på sig KHK-tröjan. Avtalet sträcker sig två år.

Under kvällen presenterades även förlängningen av Jocke Rohdin på två år. Gävle-sonen kom till KHK inför första säsongen i SHL efter spel i Färjestad. En riktig ”krigare” på isen som bidragit stort till lagets framgångar denna säsongen.

Även förlängningen av Joseph Jonsson presenterades. Joseph från HV71:s organisation startade säsongen i J20 men spelade sig snabbt in i herrtruppen. Ett mål som han hade redan innan säsongen startade. Efter en fin säsong förlängs nu avtalet med ett år.

Slutligen presenterades även kommande säsongs huvudtränare – Ove Molin. Ny som assisterande tränare i vår första säsong i SHL ihop med Tobbe Karlsson och dåvarande huvudtränare Pelle Hånberg. Ove ihop med tränarstaben gjorde i år klubbens hittills bästa säsong i SHL och var sånär att knipa en plats i åttondelsfinalen. Avtal är skrivet på tre år.