Karlskrona HK förlänger med duo

26 april 2021 12:10

I kulisserna pågår lagbygget för nästa säsong och vi kan nu meddela att Karlskrona HK har förlängt kontrakten med två Karlskronafostrade spelare. Backen Jesper Solomon-Frisell och anfallaren Viktor Fridolfsson har båda skrivit på för 1 år till.


18-årige Viktor Fridolfsson är skolad i klubben och gått vägen från ungdomslagen, via U16 och Karlskronas J18-lag och J20-lag.
Under förra säsongen fick han dessutom chansen med herrlaget där han noterades för 16 matcher och gör i och med påskriften nu sin första seniorsäsong.

-Jag har tränat Viggan i tre år och det mest utmärkande är hans otroliga driv och tävlingsinstinkt.
Han har gjort en jättefin resa under sina juniorår och att han belönas med ett A-kontrakt är välförtjänt. Som spelare är Viggan en rivig rightare med det fysiska spelet och sitt skott som främsta vapen, hälsar Eric Karlsson.

VIktor på Eliteprospects.com

23-årige Jesper Solomon-Frisell återvände till moderklubben Karlskrona HK inför förra säsongen från KRIF Hockey och noterades för 15 poäng på 39 matcher under säsongen.

-Även Jeppe har ett stort driv och hög ambitionsnivå. Han älskar att träna och lägger ner väldigt mycket tid och engagemang på sin utveckling. Jeppe är en rörlig, spelskicklig och kreativ back. I Allettan spelade han sin bästa hockey samt att han utvecklades till en ledare i omklädningsrummet, säger Eric Karlsson.

Jesper på Eliteprospects.com