NU BÖRJAR SEMIFINALERNA…

16 mars 2023 20:30

Vid lunchtid idag var det dags för valen till semifinalerna i livesändning på Hockeyettan Play. De sex högst rankade lagen fick välja motstånd i turordning - och näst sist valde Troja/Ljungby att spela mot Karlskrona HK i ett läge där det bara fanns två lag kvar på tavlan att välja mellan.


Nu väntar en spännande och hård serie i bäst av fem matcher som spelas med slutspelsregler. Det betyder att varje match där det är oavgjort efter full tid ska fortsätta spelas i förlängningsperioder tills ett avgörande mål kommer.

För KHK börjar äventyret i Ljungby Arena redan lördag och söndag (18 & 19 mars). Därefter spelas semifinal 3 (och eventuellt 4) onsdag respektive torsdag i kommande vecka. Krävs det en 5e avgörande match spelas den i Ljungby 26 mars.

Det här är direkt avgörande matcher för att nå kvalserien till HockeyAllsvenskan. Så var med och lyft fram laget från läktaren!

KARLSKRONA HK vs. TROJA/LJUNGBY

Onsdag 22 mars kl 19.00 (semifinal match 3)
Torsdag 23 mars kl 19.00 (semifinal match 4)
NKT Arena Karlskrona
För dig som redan har ett säsongskort så gäller detta även för semifinalen - så du behöver inte reservera eller köpa biljett.

Vill du även äta något gott innan matchen så serverar vi en Hockeybuffé i WIP:en som du kan beställa tillsammans med din biljett för 249 kr. Entrén öppnar som alltid två timmar innan nedsläpp så du kan avsluta arbetsdagen med en trevlig AfterWork i WIPen, Entrébaren eller Puckat som serverar från kl 17.

#detärVIsomärKHK!

Om den 4.e semifinalen inte spelas kommer återbetalning till biljettköpare ske under kommande vecka. Säsongskort gäller för playoff - ej eventuell kvalserie.