Nyförvärv och förlängning till herrlaget

4 maj 2022 13:40

Idag meddelar sportchef Michael Sundlöv att Linus Lööf ansluter till herrlaget samtidigt som Hans Ottinger fortsätter i båset.


Michael Sundlöv kommenterar värvningen av Linus:
-Linus är fostrad i Färjestads organisation och det borgar för en gedigen hockeyutbildning, senaste säsongen spelade han i Växjö där han fortsatt att bygga på sin utbildning/utveckling.
Linus har spelat SHL matcher både i Färjestad och Växjö, så vi får in en spelare som fått testa på den högsta nivån i Sverige. Linus kommer in med bra attityd och rivighet till vårt lag och det ska bli spännande att följa hans fortsatta utveckling.

Linus på Eliteprospects.com

Klubben har även kommit överens om en förlängning med assisterande tränare Hans Ottinger inför den kommande säsongen, Michael Sundlöv ger sin kommentar:
-Vad det gäller Hasse så är vi oerhört glada att han har valt att fortsätta och att det fortsatt går att kombinera med hans jobb. Vi får kontinuitet på ledarsidan och det känns jättebra.

Vi hälsar Linus varmt välkommen till Karlskrona HK och önskar Hans Ottinger varmt välkommen tillbaka för ytterligare en säsong.