SE MATCHEN GRATIS!

10 februari 2020 17:30

På fredag stundar säsongens viktigaste match när Karlskrona HK tar emot Almtuna IS i NKT Arena kl. 19:00. Årets enkronasmatch blir i mer traditionell form med fritt inträde för publiken.


Matchen på fredag är GRATIS tack vare företag och privatpersoner som bjuder på entrén. En match vi vill ge en extra karaktär och tillsammans med er dela med oss av en spännande hockeyupplevelse. Dessutom går överskottet till föreningen och vår ungdomsidrott.

ALLA MÅSTE HA MATCHBILJETT
Även om matchen är gratis så krävs det en matchbiljett för att komma in till denna publikfest. Entrén öppnar kl. 17:00, och det går bra att hämta biljetten direkt i dörren.

Vill du vara säker på att få en biljett eller din favoritplats så kan du redan nu hämta din biljett hos våra återförsäljare City Gross, ICA Maxi och Jämjöhallen. Försäljningen sker i förbutikerna.

Det går också bra att reservera din biljett via nätet, dock tillkommer en serviceavgift på 30kr/st. Boka dina biljetterna här: http://khk.ebiljett.nu

Du som är säsongskortinnehavare använder ditt kort i entrén och har din valda plats som vanligt!

MAT & DRYCK
Avsluta veckan på bästa sätt genom att umgås med vänner, mingla i restaurang Plan TVÅ, se hockeymatchen och ladda upp inför helgen med livemusik och garanterat ös.

Matchbuffé 189:-/person.
Caesarsallad med parmesan och krutonger, krispig blandsallad, tomat och rödlökssallad. Paj med lagrad ost och lufttorkad skinka, chili grillade kycklingklubbor och ört och vitlöksmarinerad fläskkarré med rostad Potatis ocH bearnaisesås.

Kom ihåg att boka bord!

PREÄMIÄR FÖR AFTER SCHOOL!
Vintervädret drar snart en sista suck, men du, NOOO WORRIES!..i NKT Arena har vi fortfarande is. Se till att alla vänner ser detta och sprid hej vilt.

HITS, HOUSE OCH KÄRLEK I MASSOR!
Vi har en sjukt bra DJ på plats och han spelar klockrena låtar som får dina öron att skrika av glädje.. DET BLIR SJUUUUKT DRAG. WOOHOOOO

Info: Öppet 17.00-21.00, gratis entré - men biljett till matchen krävs, Född 08-04. kontakta oss på messenger eller instagram om du har frågor!

VAR MED OCH STÖTTA ENKRONAN DU OCKSÅ!
Både du som företagare och du som privatperson är varmt välkommen att stötta projektet. Företag kan lägga 1 kr och uppåt för varje åskadare som kommer på matchen och privatpersoner kan lägga 10 öre och uppåt.

Klicka här för att anmäla dig: https://www.khk.se/marknad/enkronan-2020.

Skriv ut och sprid budskapet, klicka här för PDF-annons.