Förlängningar i herrtruppen

20 maj 2022 13:00

Erik Santesson och Alexander Heiver har båda förlängt sina kontrakt med Karlskrona HK.


Erik Santesson skriver på ett nytt kontrakt som gör att han är klar för KHK även 2022/23.

Santesson är fostrad i moderklubben Rögle BK och kom till KHK från Kristianstads IK inför förra säsongen. Han kom till Karlskrona efter fyra raka säsonger i HockeyAllsvenskan där han representerat Almtuna IS och senast Kristiantads IK.

-Erik kom till oss förra året och är en kanonkille både på och utanför isen. Han står verkligen för hårt jobb varje dag. Han fick också visa, framförallt i början av Allettan att det finns ett antal mål i hans klubba. Vi har pratat om kontinuitet och det här är viktigt för oss, säger sportchef Michael Sundlöv.

Erik på Eliteprospects.com

Näste man att förlänga sitt kontrakt inför säsongen 2022/23 är forwarden Alexander Heiver.

Heiver med rötterna i Boro/Vetlanda HC kom till KHK J20 inför säsongen 2015/16 och fick även representera herrlaget i SHL säsongen 2016/17. Efter två år i Karlskrona gick Alexander vidare till KRIF hockey där han spelade i fyra säsonger.
Alexander återvände till Karlskrona inför den förra säsongen och är nu klar för en fortsättning i klubben.

-Heiver är precis som Santesson en kille som jobbar hårt varje dag. Har ett bra skott som han visat ett antal gånger, framförallt i PP. Även han en viktig pusselbit och vi bygger vidare med kontinutitet., säger sportchef Michael Sundlöv.

Alexander på Eliteprospects.com

Vi ser fram emot en ny spännande säsong tillsammans med Erik och Alexander.