Inside KHK med Håkan Jartelius

1 november 2021 12:00

Håkan Jartelius ger oss en ny krönika i serien "Inside KHK med Håkan Jartelius".


Hej på er!

Häromdagen tänkte jag att jag har någon vecka kvar på mig att komma på vad oktobers krönika (som ni läser i november) ska handla om... Strax efter den tanken så kollade jag på kalendern i mobilen och insåg att jag hade fel datum i huvudet så då fick jag en inre panik inom mig. Hjälp! Vad ska jag plita ner för krönika? Det har ju varit inställda matcher till höger och vänster och jag har dessutom haft en kraftig nackspärr i oktober som har hållit mig hemma ett bra tag. Hmm låt mig tänka... Jag kan ju skriva spaltmeter efter spaltmeter om sandlådenivån som har varit i Hockeyettan nu i oktober men till och med jag tycker att det ämnet är ganska så uttjatat nu. Om jag ger min syn på vad jag tycker om den situationen som har uppstått på våran fina klubbs officiella hemsida så kanske det gör saken ännu värre för dom personerna i klubben som lägger ner ett hästjobb med att skriva skrivelser till förbundet så att vi vinner dom matcherna med 5-0 plus att klubben ska få någon ekonomisk ersättning av dom klubbarna som har valt att inte dyka upp i NKT Arena Karlskrona av en eller annan anledning. Därför väljer jag samma linje som spelarna och ledarna som har fått möjligheten att ge sin syn på det hela att svara ”Vi har personer i klubben som är bättre insatta i detta och dom gör ett magiskt bra jobb, jag kan bara fokusera på att stötta alla i A-lagstruppen, för det är min uppgift”

På fredag den 5 november är det äntligen dags för en hemmamatch igen, då vi tar emot Nybro Vikings. Jag tänker så här att kan vi inte se den hemmamatchen som en omstart för oss på säsongen och fylla arenan till bristningsgränsen, för det tycker jag att killarna som krigar för klubben och för er supporters och sponsorer där ute på isen är värda.
Jag minns när laget och jag var i Lilja Arenas katakomber och väntade på klartecken att få skrinna ut på isen efter att Nybro hade haft sitt intro, alltså det trycket man kände ända in till oss var helt underbart att få uppleva trots att vi var på bortaplan. Tänk om vi i NKT Arena Karlskrona kan skapa en sådan stämning i arenan innan nedsläpp så att stämningen bär fram våra underbara spelare som ger allt för klubben och samtidigt ger bortalaget med några gamla KHK:are i truppen en jobbig och en aha känsla att det kommer bli jobbigt för oss i kväll...

Så ta med dig sambon eller mannen/frun, ta med dig barnen, ta dig med arbetskamraterna, ta med dig grannarna, ta med dig syskon och kusinerna, ta med dig bästa vännen, äsch va tusan ta med dig alla som du känner och några till till en magiskt afton där vi skapar ny historia i klubbens 20-åriga historia!

Vi ses väl i arenan?!!

#CSR2021