KHK satsar inför framtiden

12 april 2024 18:05

Under kvällens livesändning presenterades Hampus Melén som ny sportchef i Karlskrona HK.


Vi har under några intensiva veckor arbetat hårt för att hitta en ny Sportchef. Vi har haft ett gott samarbete med Michael Sundlöv under tre år.
När vi nu scannat marknaden har vi velat ha en person som dels kan ha detta som huvudsyssla, som vill engagera sig I hela klubben inklusive Ungdom, Junior, Dam & självklart A-truppen, vi har sökt en person som vågar tänka nytt, som har ett brett kontaktnät inom sporten och som vill lyfta klubben på flera områden.

Processen har varit intensiv där delar av styrelsen träffat ett 10-tal kandidater, och utöver det haft kontakt med ett 10-tal till.
Många som vill engagera sig vill göra det på fritiden och som bi-syssla. Det kan absolut vara intressant att inkludera flera över tid i scouting och andra rådgivande roller, men i nuläget är det en person med möjlighet att ha det som huvudsyssla vi i slutändan valt att göra klart med.

KHK har tidigare idag gjort klart med Hampus Melén som ny sportchef.
Hampus är idag spelaragent och har under lång tid följt KHK från sidan. Hampus tillför en otrolig energi, ett fräscht förhållningssätt till hockey och är en person som vi ser kan tillföra en ny dimension I vårt arbete, både med en A-trupp som siktar på att slåss om en plats i HA, men också för att ta nästa steg i både Ungdom, Junior och Dam-verksamheten.

Vi hälsar Hampus varmt välkommen till Karlskrona HK!