Back och forward ansluter till Karlskrona HK

14 augusti 2020 11:30

Karlskrona HK har gjort klart med ytterligare två spelare till den kommande säsongen.


Vi börjar med att hälsa den 24-årige forwarden Nestor Plarsmo välkommen till Karlskrona HK. Nestor värvas från moderklubben Hammarby Hockey där han har spelat de tre senaste säsongerna efter ett kort äventyr i USA. På de tre säsongerna i Hammarby har Nestor noterats för 89 poäng på 109 matcher.

Nestor Plarsmo på Eliteprospects.com

Vi fortsätter med att hälsa den 26-årige backen Christoffer Rasch välkommen till Karlskrona HK. Christoffer med norska Bergen IK som moderklubb var med och tog Kristianstads IK till HockeyAllsvenskan inför förra säsongen. Men istället för spel med Kristianstad värvades han till Vimmerby Hockey där det blev 25 poäng på 35 matcher.
Christoffer har förutom Vimmerby och Kristianstad även representerat klubbar som Tyringe, Mariestad och Visby/Roma i Hockeyettan. I ryggen har han även med sig rutin från spel i HockeyAllsvenskan där han tidigare spelat 59 matcher med Mora IK.

Christoffer Rasch på Eliteprospects.com

Erik Belin kommenterar dagens nyhet:
- Det är riktigt roligt att vi får hälsa dessa två spelare välkomna till Karlskrona och KHK. Vi har i Nestor och Christoffer två intressanta spelare som vill ta nästa steg i sin karriär.