Info till säsongskortsinnehavare på sittplats

6 januari 2022 19:30

Vi har tagit fram en permanent plan för er med säsongskort på sittplats. Denna nya plan kommer att gälla så länge vi behöver följa de restriktioner som offentliga tillställningar omfattas av. Vi arbetar på högtryck för att få ut alla platser i god tid till nedsläpp imorgon.


I stora drag kommer det betyda att de flesta av er kommer få en ny sittplats permanent som gäller under nuvarande restriktioner. Denna skickas ut via mail till er. Den nya biljetten och din nya sittplats gäller således till alla matcher tills vi kommunicerar annat. Biljetten har fått namnet Covid-19 och hänvisar till er nya sittplats. Biljetten kan skrivas ut eller visas upp från din smartphone.

I allra högsta grad har vi försökt att omplaceringen ska vara så liten som möjligt. I vissa fall har det varit lättare och i vissa fall lite svårare. Men vi är tacksamma över den fantastiska hjälp vi fått av er säsongskortsinnehavare via mail och telefonsamtal.

På hemsidan och i våra sociala medier kommunicerar vi senaste info. Så håll utkik där.

Vi hoppas att du kommer vara nöjd med din nya permanenta plats. Vi arbetar för ett tryggt och säkert matcharrangemang och följer de restriktioner som FHM och regeringen framhåller.

Varmt välkomna till NKT Arena Karlskrona och Karlskrona HK!

Vanliga frågor!

Hur får jag min nya sittplats?
Svar: Kolla din mail under kommande dagar. Dit skickar vi din nya Covid-19 plats som vi hänvisar till.

Behöver jag spara ner biljetten?
Svar: Spara den genom att skriva ut den eller spara den bland dina bilder i telefonen. QR-koden på biljetten scannas i entrén vid din ankomst till NKT Arena.

Kommer jag få sitta på min ordinarie plats?
Svar: Nej tyvärr. I vissa fall kan du ha hamnat på din befintliga plats, men pga att vissa rader är avstängda och det är ett säkerhetsavstånd på stolar mellan sällskap så har detta varit svårt att tillgodose.

Behöver jag fortsatt visa covidbevis för att komma in NKT Arena Karlskrona?
Svar: Ja. Det är fortsatt krav på det.

Kommer jag få min permanenta biljett idag?
Svar: Biljetten kommer att komma under kvällen eller under morgondagen. Håll utkik i mail-boxen.

Vid övriga frågor, ta kontakt med [email protected]