Gör dig redo för fest den 30:e december mot Huddinge IK - då firar Karlskrona Hockeyklubb 20 år!

13 december 2021 20:35

Den 30:e december, i samband med matchen mot Huddinge, firar vi vårt 20-årsjubileum! Klockan 17.00 slår arenan upp sina portar, då röda mattan rullats fram och marschallerna tänts upp!


Vi sätter guldkant på kvällen genom många härliga inslag innan nedsläpp. I entrébaren som öppnar 17.15 kan du mingla, fylla glaset med något gott och ta del av “Sunes hörna” med VIP-gäster. Profiler från tidigare upplagor av KHK-trupper kommer finnas på plats för mingel, även det i entrébaren.

Samtidigt kommer du kunna ladda upp till Jocke Müllos härliga liveframträdande för att komma in i en ordentlig feststämning innan nedsläpp. Eller varför inte ta och kolla in vår för kvällen nostalgiska utställning med KHK-prylar som väcker gamla minnen till liv.

Under den andra periodpausen väcker vi även liv i en gammal klassiker, nämligen puck-kastning. I samband med nedsläpp får du chansen att från läktaren hylla våra gamla spelare som har format och skapat våra framgångar i klubbens 20-åriga historia. Vi får nationalsången framförd av sång-tenoren Dennis Glimmefors för att göra er redo för match.

Se nu till att familjen, vänner, kollegor och grannar är på plats för att uppleva en fantastisk kväll och firande.
I WIP:en kan man avnjuta en smakrik buffé, där det för kvällen bjuds på grillad kycklingfilé med maderiasky som serveras med potatisgratäng, sallad, bröd och smör.

Klä er för fest och varmt välkomna till NKT Arena och Karlskrona Hockey den 30:e december.

Dina biljetter till jubileumsmatchen köper du här: https://www.nortic.se/dagny/show/129547

Bord i WIP:en till jubileumsmatchen bokar du här: https://www.khk.se/boka-bord

Vill du som företag boka loge? Hör av dig till KHK Marknad:
Ted Lilja - [email protected]
John Karlsson - [email protected]

Bli en del av vårt 20-årsjubileum, och låt oss tillsammans skapa en kväll att minnas!

Varmt välkomna!
Det är VI som är KHK!