Eric Karlsson klar för två nya säsonger

15 april 2021 16:18

Karlskrona HK och Eric Karlsson har kommit överens om ett nytt tvåårskontrakt där han får förtroendet som huvudtränare i herrlaget över säsongen 22/23.


Eric Karlsson kom till Karlskrona HK inför säsongen 2018/2019 där han direkt lotsade J18 till J18 Elit. Efter två år som huvudtränare för vårt J20-lag tillträdde Eric som huvudtränare för herrlaget i januari och i dag kan vi meddela att kontraktet som huvudtränare förlängs två år.

KHK:s Klubbchef Per Rosenqvist kommenterar:
-Vi har under hans tid som ansvarig för J20 hela tiden sett Erics kvalitéer som en framtida huvudtränare. Han står för modernt ledarskap och har ett bra sätt att kommunicera både på och utanför isen. Den integritet och mognad han visat prov under sin tid här gör att han blir en väldigt viktig bit i det pussel vi lägger för att skapa långsiktighet och kontinuitet.

Eric själv kommenterar kontraktet:
-Jag är tacksam gentemot klubben för förtroendet. Under mina år i KHK har jag byggt upp ett stort hjärta för klubben och det är här jag vill vara. Att få bygga något över tid och göra denna resa med KHK känns riktigt inspirerande.
Klubben vill utmana om Allsvenska platsen varje säsong och ger oss förutsättningar att göra det. Vi vill bygga upp en verksamhet där man utvecklas både som individ och lag.
Vi ska vara det laget man vill spela i för att ta nästa steg på division 1 nivå. Vi vill bygga ett lag med karaktärer som har ett stort inre driv och tar värde i att få spela i Karlskrona HK.
Jag ser väldigt mycket fram emot kommande säsong, förhoppningsvis med våra supportrarna på plats i NKT-Arena!

Eric på Eliteprospects.com