Återsamlingsdags för J20

16 juni 2016 17:46

Under torsdagen återsamlades grabbarna i J20, och det var en hel del nya ansikten på plats. Grabbarna hade en kort genomgång innan det var dags för fystester. KHK Media var på plats och bevakade dagen.


Under torsdagseftermiddagen var det dags för återsamling. Dagen började med en lunch på Scandic Hotell i Karlskrona där spelarna fick bekanta sig med varandra. Därefter väntade en presentation av ledarstab och spelare. Dagen fortsatte med fystester på Health Arena, som ligger en bit ifrån ABB Arena, där spelarna fick köra fystester. Dagen innefattade både konditionstester och styrketester. Bland annat testade man spelarnas benstyrka genom att se hur många benböj de olika spelarna kunde klara av.

– Otroligt roligt att träffa spelarna igen, det känns enormt inspirerande att vara igång. Kul att grabbarna får lära känna varandra. Det är många som varit nyfikna på hur den nya truppen kommer se ut, så det var bra tid nu. Testvärdena har till en början sett bra ut, men vi ska sitta ner och utvärdera spelarnas värden under morgondagen, säger en av lagets tränare, Tobias Karlsson och fortsätter...

- Dagen har varit väldigt lyckad. Nu är det full fart innan seriepremiären väntar i september, avslutar han.

Det var många nya ansikten på plats. Den nya J20 truppen innehöll en hel del nyförvärv som var spända på den kommande säsongen. Däribland Alexander Stensson, från Rögle BK som tyckte det var kul att träffa sina nya lagkompisar.

– Det kändes bra, många sköna gubbar. Det var lätt att få igång ett bra snack och vi kommer att bli ett skönt gäng. Härligt att vi kommit igång nu, säger han med ett leende.

Spelarna fick även testa på och ställa sig framför kameran då media fanns på plats och bevakade dagen. De närmaste veckorna kommer intervjuer, där ni får lära känna de nya spelarna i J20-truppen. Håll utkik!

Under kvällen väntar teori och ännu en gemensam måltid, därefter får spelarna fritt och får chans att gå ut och bekanta sig med staden och varandra.

Imorgon väntar dag två av återsamlingen, där tester och lite teambulding väntar innan spelarna åker hem.