KHK Vänner!

30 april 2020 18:38

Dags för Valborg, i år en något annorlunda Valborg för många av oss.


Som ni läst i media så har KHK under veckan haft möte med Kommunstyrelsen och oppositionen. Det var ett konstruktivt möte där vi delgav information och svarade på frågor kopplat till vår verksamhet & ekonomi. Vi upplever det som att kommunen fick svar på alla frågor och att det nu pågår en intern diskussion hos Karlskrona Kommun angående den information vi delgav dem.

Vi har precis haft ett nytt styrelsemöte (vilket vi har i princip dagligen just nu).
Läget är pressat och det vet ni ju redan. I början av nästa vecka räknar vi med att fatta beslut om i vilken riktning vi ska arbeta. Fram tills dess fortsätter arbetet på flera fronter.

Vi har fått många förslag på insamlingar, och olika initiativ. Vi tackar verkligen för stödet och viljan att hjälpa till. Vi räknar med att kunna återkomma i mitten av nästa vecka med mer info kopplat till detta ämne, både för privatpersoner och sponsorer/företag.

Vi planerar dessutom att köra ett nytt informations-format för oss, en Live-sändning på Facebook där vi presenterar läget och svarar på frågor. Vi återkommer med exakt tid osv, men det blir sannolikt på måndag kväll. Där kommer du dels kunna få den senaste informationen från klubbledning & styrelse, samt möjlighet att ställa frågor till oss.

Med hopp om en trevlig valborg!

Styrelsen genom
Andreas Kristensson
Kapitaliseringsgruppen