Kevin Ekman Larsson klar för Karlskrona HK

28 september 2021 20:30

Efter att ha tränat och spelat med laget under försäsongen är nu Kevin Ekman Larsson klar för en återkomst i klubben.


Kevin Ekman Larsson anslöt till Karlskrona HK under den HockeyAllsvenska säsongen 2019/2020 från seriekonkurrenten BIK Karlskoga. Det blev 27 matcher i KHK-dressen innan en besvärande skada tvingade Kevin till ett längre uppehåll.
Efter att ha stått över föregående säsong togs åter kontakten upp mellan KHK och den nu 26-årige backen när sportchef Michael Sundlöv erbjöd Kevin chansen att ansluta till laget för att känna sig för. Med facit i hand har nu Kevin och sportchef Michael Sundlöv kommit överens om ett kontrakt som löper säsongen ut.

-Kevin har varit med oss ett tag nu och det känns riktigt bra att vi nu kommit i mål med att han spelar med oss framöver. Vi får in en back med rutin från HA och han vet vad som krävs för att gå hela vägen, säger sportchef Michael Sundlöv.

-Jag valde Karlskrona igen för att jag trivdes bra i klubben senast vi spelade i Hockeyallsvenskan och strävar att komma tillbaka dit. Jag ser jättemycket framemot att det ska starta på lördag mot Nybro, hälsar Kevin.

Vi hälsar Kevin Ekman Larsson varmt välkommen tillbaka till klubben!