EN NY FRAMTID!

19 maj 2020 10:05

Det har varit händelserika veckor. Insamlingen #RÄDDAKHK lyckades samla ihop drygt 1.6 miljoner kronor på mindre än 96 timmar. Det visar hur mycket KHK engagerar.


Nu är vi på gång igen. En möjlighet att lyfta blicken och titta framåt. Och vi vill rikta ett stort tack till alla som engagerade sig i insamlingen - ni förändrade historiebeskrivningen! Nu ska vi förvalta och ge tillbaka på isen.

FÖRLÄNG FRAM TILL 31 MAJ

Med tanke på allt som har hänt så valde vi tidigt att skjuta deadline att förlänga säsongskortet fram till 31 maj för dig som tidigare haft säsongskort. Så det finns fortfarande tid att ta del av det erbjudande som tidigare skickats ut. Se till att fylla platserna bredvid dig med dina vänner som du vill dela upplevelsen med.

Vill du hitta en ny plats så är det bara att gå in på Nortics sajt och välja den där perfekta sittplatsen där du kan njuta av fartfylld hockey och gemenskap och samtidigt stötta klubben i ditt hjärta.

Har du några frågor så maila [email protected] för att få hjälp.

EN LOJALITETSHANDLING

Säsongskortet är din största lojalitetshandling gentemot klubben. Du är vår viktigaste ambassadör – så se till att din familj, vänner och kollegor också sluter upp kring KHK. Hockey ska upplevas tillsammans med de du bryr dig mest om. För det är VI som är KHK!

Vill du betala via Klarna eller delbetala ditt kort? Ändra platser eller har frågor? Nortics kundtjänst hjälper dig på telefon eller via mail.

Telefon: 0455-619 700 (knappval 2) vardagar 8-17 (lunch 12-13). Mail: [email protected]