Jubileumsfesten är framflyttad - men matchen mot Huddinge IK spelas som vanligt!

21 december 2021 18:00

Tyvärr måste vi meddela att jubileumsfesten som skulle anordnas den 30:e december (i samband med matchen mot Huddinge IK) blir framflyttad till ett nytt datum under 2022.


Dagens besked om nya restriktioner som regeringen meddelade under presskonferensen gör att vi väljer att ställa in jubileumsfesten. Som arrangör har vi ett ansvar gentemot våra besökare och vi måste sätta säkerheten i första rummet. Vi vill belysa att jubileumsmatchen var uppbyggd på ett sätt som inte föll jämt ut med de restriktioner som regeringen meddelade.

Vad som är viktigt att notera är att det INTE är matchen mot Huddinge IK som är uppskjuten eller framflyttad, utan det är ENDAST festevenemanget och jubileumsfirandet kring matchen som är framflyttat. Vi vill att så många supportrar och KHK-profiler som möjligt ges möjlighet att fira vårt 20-årsjubileum tillsammans. På ett tryggt och säkert sätt.

Vi återkommer med mer information gällande nytt datum för jubileumsfesten så fort restriktionerna tillåter.

Har du som besökare köpt lösbiljett till jubileumsmatchen och inte vill, eller kan, besöka matchen så erbjuder vi naturligtvis återköp av biljetten.
Mer information om detta kommer inom kort.